U-21. 16-й тур. «Олімпік» – «Динамо». Прев’ю (+ ВІДЕО)

U-21. 16-й тур. «Олімпік» – «Динамо». Прев’ю (+ ВІДЕО)

Гра відбудеться в Білій Церкві на штучному покритті стадіону «Зміна» та розпочнеться о 13.00.

«Динамо»: в гонитві за «золотом»

Молодіжна команда «Динамо» не лише впевнено провела першу частину нинішнього сезону, а й ефективно розпочала другу. Матч минулого туру з харківським «Металістом» хоча й не обійшовся без драматичної кінцівки, необхідні три очки все ж були завойовані. Поступаючись по ходу зустрічі 0:1, динамівці спромоглися зібратися, проявити характер та зрівняти рахунок зусиллями Богдана Михайличенка. А вже в компенсований до другого тайму час своє повернення до великого футболу забитим м'ячем відзначив півзахисник першої команди Денис Гармаш, який вийшов на заміну в другому таймі та приніс перемогу підопічним Вісенте Гомеса та Юрія Мороза. Денис зміг відчути себе у грі, перевірити свої функціональні можливості. Його вихід на поле посилив атакувальну міць команди.

На позицію опорного півзахисника повернувся Ігор Харатін, який першу половину сезону грав за молодіжну команду в центрі захисту, а під час обох зимових зборів із першою командою вже проводив матчі на своєму звичному місці.

Також відзначимо, що у складі нашої команди відбулися кадрові зміни, склад поповнили кілька футболістів: «У нас з'явився новий захисник Володимир Дмитренко. Також ми підтягнули до молодіжної команди й перевели з U-19 Тарануху, Щебетуна та Шепелєва. Два дні з нами тренується Калюжний, він справив хороше враження. У нас є бажання, щоб він був у команді», – повідомив Юрій Мороз.

У складі молодіжки «Динамо» дискваліфікованих футболістів на матч із «Олімпіком» немає.

«Олімпік»: мета – поліпшити результати

Весняну частину сезону дубль «Олімпіка» почав із результативної виїзної нічиєї з луганською «Зорею» 2:2. За словами очевидців, зимова підготовка минула плідно, й у «Олімпіка» зараз зовсім інша команда U-21, адже в матчі з одним із лідерів молодіжної першості гості домінували.

Але, загалом, виступи донеччан у молодіжній першості поки не дуже вдалі. Команда Дениса Хомутова з 9-ма очками перебуває на передостанньому місці в турнірній таблиці. Але це цілком зрозуміло: більше половини гравців до цього не брали участі навіть у чемпіонаті U-19, а відразу почали виступати в турнірі серед команд U-21.

Під час підготовки до весняної частини сезону дві команди «Олімпіка» U-21 та U-19 узяли участь у турнірі «Кубок« Олімпіка»-2015. Молодіжний склад поступився у фінальному матчі команді «Рух Молоді Зміна» з Білої Церкви – 1:4, але незабаром узяв реванш. В останньому контрольному матчі під час зимової перерви дублери «Олімпіка» перемогли з великим рахунком – 6:1. По два забитих м'ячі в цьому матчі на свій рахунок записали Голенков та Хомутов, ще по одному разу відзначилися Марцинюк та Афанасьєв.

Відзначимо, що Владислав Хомутов, потренувавшись із основою «Олімпіка», на тиждень був викликаний до юнацької збірної України U-17. Також із першою командою пройшли збори Євген Цимбалюк та Максим Рибін.
Варто відзначити, що молодіжний склад «Олімпіка» – наймолодший за віком у першості. Керівництво свідомо робить ставку на молодь, оскільки вважає, що потрібно дивитися не на сьогоднішній результат, а в майбутнє, думати про те, хто з хлопців із часом поповнить лави першої команди.

Наставник команди Денис Хомутов ставить такі цілі на другу частину сезону: «Виступити набагато краще, ніж у першому колі. Після півроку в нас уже є відсотків 80 оптимального складу. За цей час команда U-21 відчула рівень своїх суперників. Тому в нас є надія на те, що ми значно покращимо результати».

Матч із «Динамо» через дискваліфікацію пропустять двоє футболістів «Олімпіка» U-21: Євген Григорусь та Дмитро Шевченко, які, вийшовши на заміну в поєдинку минулого туру проти «Зорі», отримали по дві жовті картки й були вилучені з поля.

Остання зустріч команд

Чемпіонат U-21. 3-й тур

08.08.2014. смт Чапаївка, НТБ «Динамо», 200 глядачів

«Динамо» – «Олімпік» – 3:0 (2:0)

«Динамо»: Рудько, Михайличенко, Бурда (к), Харатін, Полегенько (Лук’янчук, 73), Рибалка (Казаков, 61), Чумак, Циганков (Нагорний, 46), Кранчар (Мироненко, 61), Кузик, Бесєдін (Тищенко, 82).

«Олімпік»: Шевченко, Счастливцев, Варванін, Іванків (Коновалов, 57), Тюря (к) (Пісковий, 61), Цимбалюк (Янков, 77), Марцинюк (Рибін, 59), Семенина, Одинцов, Недоля, Біленький (Глоданюк, 63).

Голи: Рибалка (7, з пенальті), Чумак (17, гольовий пас – Кранчар), Бурда (83, гольовий пас – Чумак)

Попередження: Чумак (84) – Недоля (61), Рибін (73), Янков (78), Варванін (82).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер