U-21. 16-й тур. «Зірка» - «Динамо» - 0:4

U-21. 16-й тур. «Зірка» - «Динамо» - 0:4

Після паузи, пов’язаної з матчами збірних команд, молодіжна першість відновилася. У черговому матчі, що відбувся у Долинській (Кіровоградська область), команда Юрія Мороза впевнено перемогла «Зірку». Відзначимо, що у цьому поєдинку через перебір жовтих картокт тренерський штаб не міг розраховувати на півзахисника Миколу Шапаренка.

Ледь не в першій же атаці динамівці вийшли вперед: Лєднєв відібрав м'яч на правому фланзі, навісив до штрафного майданчика, з ударом Смирного впорався голкіпер, але першим на добиванні опинився Вантух, який із метра поцілив кулю вже у порожні ворота. Далі гості продовжили домінувати на полі, що втілилося у ще один забитий м’яч у середині першого тайму: Булеца виконав кутовий удар, спрямувавши м’яч на лінію воротарського майданчика, звідки Смирний головою відправив його у сітку. А ще через кілька хвилин рахунок до великого довів Русин, який скористався передачею на правий фланг та низом послав м'яч у дальній кут воріт. Кияни продовжували тиснути на ворота кропивничан, і голкіперу «Зірки» ще не раз доводилося вступати у гру після ударів Булеци, Лєднєва та Русина.

Майже не змінилася ситуація і після перерви. Щоправда, гравці «Зірки» кілька разів наближалися до динамівських воріт. У першому випадку врятував Маханьков, а у другому Авер’янов не влучив у площину воріт, вийшовши на побачення із голкіпером під кутом.

У відповідь кияни провели ще одну атаку: після першого удару Льопка виручив свою команду, але динамівці опинилися першими на підборі, і атака другим темпом завершилася влучним ударом Дубінчака із меж штрафного майданчика.

Згодом Кондраков ледь не розмочив рахунок, коли вийшов один-на-один із Маханьковим, але наш воротар вчасно зблизився із суперником та ліквідував загрозу. Гості відповіли двома небезпечними ударами з близької відстані, але голкіпер виручив. Відзначимо, що якби не Льопка, рахунок міг би бути набагато більшим.

Ще хороший момент мав Лєднев, але з убійного положення пробив трохи невлучно. Надалі гості продовжили володіти ініціативою, але рахунок на табло більше не змінювався.

Сезон 2017/18. Чемпіонат U-21. 16-й тур

17.11.2017. м Долинська, стадіон «Колос»

«Зірка» (Кропивницький) - «Динамо» (Київ) – 0:4 (0:3)

«Зірка»: Льопка, Ортега, Оганесян, Авер’янов (к) (Замуренко, 73), Дришлюк (Сірош, 46), Панфілов (Кондраков, 46), Мачелюк (Бруно, 46), Байдалук, Клочан, Тарасюк (Кутулупенко, 88), Любко.

«Динамо»: Маханьков, Карась, Дубінчак (Янаков, 67), Смирний (Петрусенко, 46), Казаков (к), Лєднєв, Алібеков (Цитаїшвілі, 77), Кравченко, Вантух, Русин (Алєксєєв, 67), Булеца.

Голи: Вантух (1), Смирний (25), Русин (34), Дубінчак (55).

Попереджені: Тарасюк (40) – Алібеков (75), Цитаїшвілі (90).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер