U-21. 17-й тур. «Динамо» – «Іллічівець» – 3:1 (+ фотогалерея)

U-21. 17-й тур. «Динамо» – «Іллічівець» – 3:1 (+ фотогалерея)

Матч відбувся на заміській базі ФК «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі.

У складі «Динамо» на поєдинок вийшли кілька гравців із першої команди – це, в першу чергу, півзахисник Денис Гармаш, який набирає фізичні та ігрові кондиції після важкої травми, а також голкіпер Артур Рудько та півзахисник Євген Чумак. Що стосується «Іллічівця», то у маріупольців відразу п’ятеро гравців, які з’явилися на полі з перших хвилин, мають у своєму доробку ігровий час у матчах Прем’єр-ліги цього сезону – це воротар Чурилов, захисники Очигава, Цюпа та Дехтяренко, а також півзахисник Янаков.

Оскільки зустрічалися команди, які перебувають на різних полюсах турнірної таблиці, то й беззаперечним фаворитом були саме «біло-сині». Підтверджуючи цей статус, динамівці активніше розпочали поєдинок. Найбільше старалися Михайличенко та Гармаш – помітно, що Денис дуже скучив за грою й хоче якомога швидше набрати свою оптимальну форму. Саме йому вдалося створити перший небезпечний момент, коли м’яч після навісу ледь не залетів у кут воріт. Протягом тайму ще хороші моменти були у Щебетуна, удар якого накрив Чурилов, також міг вийти віч-на-віч із воротарем Михайличенко, але в останній момент захисник вибив м’яча у нього з-під ніг. Нарешті, на останній хвилині тайму знову Гармаш практично розстрілював ворота ударом впритул після подачі з кутового, але й цього разу голкіпер зіграв бездоганно.

Що стосується гостей, то вони переважно турбували динамівців ударами здалеку. Ініціативу переважно брав на себе Янаков, але його удари не складали особливих труднощів для голкіпера «Динамо» Артура Рудька.

Безперечно, нульова нічия аж ніяк не входила до планів підопічних Вісенте Гомеса. Ще збільшивши темп після перерви, доволі швидко «біло-синім» вдалося відкрити рахунок. Це Щебетун вдало замкнув у дотик простріл Полегенька з правого флангу. Здавалося, що надалі динамівці мають лише розвивати свій успіх, але натомість доволі швидко пропустили у свої ворота. Рудько послизнувся, приймаючи м’яча, після чого змушений був порушувати правила проти Кондрашова, який підхопив сферу. Пенальті впевнено реалізував Янаков, зрівнявши рахунок.

Посипати голову попелом динамівці не стали, й за чотири хвилини знову вийшли вперед. Шепелєв узяв ініціативу на себе, продемонструвавши високу індивідуальну майстерність, та з меж штрафного майданчика поцілив у ворота. Цього разу повторяти власних помилок «біло-сині» не стали й продовжили шукати щастя біля чужих воріт, за що були незабаром винагороджені. Активний Михайличенко за рахунок швидкості вискочив віч-на-віч із воротарем та перекинув його, зробивши перевагу вже цілком комфортною.

Забивши третій м’яч, динамівці заспокоїлися та довели матч до закономірної перемоги, завдяки якій продовжують гонитву за лідируючим дніпропетровським «Дніпром».

Чемпіонат U-21. 17-й тур

14.03.2015 р. Чапаївка, НТБ «Динамо» (Київ)

«Динамо» – «Іллічівець» – 3:1 (0:0).

«Динамо»: Рудько, Азацький, Нагорний, Лук’янчук, Шепелєв (Оріховський, 89), Чумак (Харатін, 46), Гармаш (Жикол, 81), Михайличенко, Полегенько (к), Кузик (Тимчик, 76), Щебетун (Книш, 86).

«Іллічівець»: Чурилов, Тєрьохін, Очигава, Цюпа, Дехтяренко, Лучик (к), Кравченко (Ростяков, 88), Шапаренко (Безлєпін, 77), Янаков (Калінін, 90), Прядун (Сабляш, 59), Кондрашев (Лівінський, 82).

Голи: Щебетун (57), Шепелєв (65), Михайличенко (75) – Янаков (61, пен.).

Попереджені: Рудько (60), Нагорний (88) – Цюпа (58).

Подивитись фотогалерею

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер