U-21. 1-й тур. «Динамо» – «Олександрія» – 1:0 (+ ВІДЕО огляд)

U-21. 1-й тур. «Динамо» – «Олександрія» – 1:0 (+ ВІДЕО огляд)

У гості до підопічних Унаї Мельгоси, який змінив на цій посаді Вісенте Гомеса, приїхала «Олександрія».

У стартовому складі «біло-синіх» вийшли всі ті футболісти, які виступали в молодіжній першості й у минулому сезоні. А от у гостей із перших хвилин вийшов на поле динамівець Роман Яремчук, який лише днями перейшов до «Олександрії» на правах оренди.

Саме у нього був перший момент у матчі, але, опинившись на ударній позиції, пробив поруч зі стійкою. Але в подальшому ініціативою міцно заволоділи динамівці, логічним підсумком чого став забитий м'яч у середині тайму. Захисник гостей Райлян порушив правила проти Бесєдіна (на фото) в межах штрафного майданчика, й сам постраждалий реалізував 11-метровий, спрямувавши м'яча точно в кут воріт.

Надалі господарі продовжували накочувати атаки на ворота суперника й буквально перед самою перервою хорошу нагоду подвоїти рахунок мав Щебетун, але після удару Олексія м'яч пролетів поруч зі стійкою. Єдиним неприємним моментом у першому таймі для динамівців стала травма Шепелєва, якого замінив Алібеков. Відзначимо також активні дії Богдана Михайличенка.

Після перерви на полі було багато боротьби, а от моментів команди створили обмаль. У гостей реальну можливість зрівняти рахунок мав Боровський, але Рудько бездоганно зіграв на виході, а біля протилежних воріт Мандриченко, який проводив свій перший матч у складі «біло-синіх», промчався правим флангом, але не зміг у «ближньому бою» переграти воротаря й капітана гостей Рудика.

В цілому гра, на якій із своїм тренерським штабом побував головний тренер першої команди Сергій Ребров була по-справжньому бойовою й закінчилась першою перемогою оновленного молодіжного складу нашої команди - 1:0.

Чемпіонат U-21 2016/17. 1 тур

22.07.2016. смт.Чапаївка, НТБ «Динамо». 50 глядачів

«Динамо» – «Олександрія» – 1:0 (1:0)

«Динамо»: Рудько, Лук'янчук, Тимчик, Очигава, Осман (Тарануха, 62), Шепелєв (Алібеков, 45), Оріховський, Михайличенко, Казаков (к), Щебетун, Бесєдін (Мандриченко, 85).

«Олександрія»: Рудик (к), Яцик, Гаврушко, Яремчук, Любко (Макогон, 63), Шкіндер (Ярошенко, 49), Вітенчук, Боровський, Райлян, Єлсуков, Матвеєв (Стецьков, 84).

Гол: Бесєдін (27, пен.).

Попереджені: Тимчик (17), Бесєдін (23), Казаков (80) – Вітенчук (19), Матвеєв (75).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер