U-21. 1-й тур. «Динамо» – «Волинь» – 3:0

U-21. 1-й тур. «Динамо» – «Волинь» – 3:0

Матч проходив на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

У новому сезоні Олександра Хацкевича, який тепер тренує «Динамо-2», змінив на тренерському містку Валентин Белькевич, який керував до цього «Динамо-U19». Повністю змінився і склад дубля «біло-синіх». Наприклад, зі складу (разом із запасними), який в останній грі минулого сезону 25 травня переграв запорізький «Металург» (2:1), не було представленого жодного гравця!

Ігрові аспекти

«Біло-сині» розпочали матч з атак. Уже на другій хвилині Андрій Цуріков навісив зі штрафного на Артема Кравця, який пробив вище воріт. Особливо активними у стартові хвилини зустрічі були Цуріков та Євген Макаренко, через яких будувалося більшість атак.

На 17-й хвилині вони вдвох ледь не організували гол у ворота гостей. Макаренко вивів Цурікова на побачення з воротарем лучан, проте той встигнув зреагувати на удар. Буквально за хвилину «Волинь» створила перший небезпечний момент біля воріт «Динамо». Фланговий простріл завершував Коблюк, однак йому не вистачило влучності.

Гра проходила на зустрічних курсах, змушуючи воротарів доволі часто втручатися у гру.

Двічі голкіпера гостей Пшибілу на міцність перевіряв Кравець, а у ворота Георгія Бущана також двічі намагався забити Петрук – воротар «Динамо» був на висоті.

Динамівці відкрили рахунок на 35-й хвилині. Знову спрацювала зв'язка Макаренко – Цуріков. Євген пасом із глибини вивів Андрія віч-на-віч із воротарем, і той не залишив шансів на порятунок воротарю.

До перерви гострих моментів більше не виникало, а от початок другого тайму видався активним. По черзі шанси забити гол мали у складі гостей Петрук та Булига, а в складі господарів поля Кравець та Цуріков.

Другого гола глядачі дочекалися на 55-й хвилині. Валерій Болденков пасом знайшов на лівому фланзі Цурікова, той змістився в центр та спрямував м'яча у ворота, оформивши, таким чином, дубль.

У час, що залишився до фінального свистка, у «Динамо» було більше можливостей, щоб забити третій гол, ніж у «Волині» шансів відіграти хоча б один м'яч. І третій гол у ворота лучан таки стався. Його автором став Макаренко, який явно напрацював на гол у цьому поєдинку. Отримавши м'яча на лівому куті штрафного майданчика, Євген в ефектному стилі переграв захисника та спрямував м'яча в дальній від Пшибіли кут.

Перша перемога оновленого динамівського дубля в новому сезоні – 3:0!

Ключовий момент

Як це часто буває в матчах, коли одна з команд має беззаперечну перевагу, гра, фактично, велася до першого гола. Його було забито на 35-й хвилині завдяки вмілим та злагодженим діям претендентів на місце в першій команді Цурікова та Макаренка.

Топ-персона

Відмінний матч провів стрімко прогресуючий останнім часом Євген Макаренко, який зробив вирішальний гольовий пас, забив гол та загострював гру «біло-синіх» в атаці впродовж усього матчу.



Чемпіонат молодіжних команд. 1-й тур

13.07.2013. м.Київ. Стадіон «Динамо» ім. В.Лобановського. 8 500 глядачів

«Динамо» – «Волинь» – 3:0 (1:0)

«Динамо»: Бущан, Бурда, Болденков, Макаренко, Вукоєвич (Чумак, 46), Харатін (Мироненко, 75), Мілютін, Полегенько (к), Цуріков (Кузик, 89), Нагорний, Кравець (Тищенко, 80).

«Волинь»: Пшибіла, Кримнюк, Малецький, Малик (Олексюк, 90), Никитюк (к), Шаповал, Коломієць (Батрак, 20), Коблюк, Петрук (Максимук, 83), Мельничук (Булига, 37), Харченко (Воробей, 72).

Голи: Цуріков (35, 55), Макаренко (90).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер