U-21. 1-й тур. «Динамо» – «Ворскла» – 1:0

U-21. 1-й тур. «Динамо» – «Ворскла» – 1:0

Складно сказати, яким це чином позначилася на гравцях полтавського дубля, які вийшли на першу гру сезону 2014/15 в суботу на 6-е тренувальне поле в Кончі-Заспі, але, забігаючи наперед, зазначимо, що підопічні Олександра Омельчука гідно провели весь поєдинок проти «біло-синіх».

Стартовий склад динамівців, підібраний у своїй першій грі іспанським фахівцем Вісенте Гомесом, був доволі специфічним. Судіть самі – у ньому знайшлося місце й для 26-річного захисника Євгена Селіна, й для 16-річного форварда Віктора Циганкова. З першої команди до числа перших 11-ти були делеговані воротар Олександр Рибка, півзахисник Віталій Буяльський, а також голкіпер Максим Коваль, який увійшов у гру в другому таймі.

Також відразу повідомимо, що ціла група наших футболістів не змогла взяти участь у цьому матчі, оскільки лише вчора представляла Україну U-19 на Євро-2014 та виборола на ньому путівку на чемпіонат світу, який у 2015-му році пройде в Новій Зеландії.

Повернемося, однак, до гри. Дебют був за господарями, які вже на 8-й хвилині відкрили рахунок. Циганков на лівому фланзі блискуче переграв свого візаві та подав на Буяльського, після удару якого м'яч із рикошетом опинився у воротах екс-динамівця Ткаченка.

Обопільна боротьба за ініціативу тривала майже весь тайм та могла принести успіх гостям. На 40-й хвилині Пограничний небезпечно пробив із середньої дистанції, змусивши досвідченого Рибку відбити м'яча, але... на Авраменка, який у боротьбі із Селіним схибив, спрямувавши футбольний снаряд вище воріт.

У другому таймі ініціативою із самого початку заволоділи «біло-сині». На 55-й хвилині Буяльський міг зробити дубль, однак, пробиваючи майстерно головою, був трохи неточним.

За двадцять хвилин до завершення основного часу Циганкову та Мироненку так і не вдалося пробити Ткаченка.

На 90-й хвилині Буяльський, отримавши друге попередження, залишив «Динамо» в меншості, але це гостям особливих дивідендів не принесло.

Дзвінка трель арбітра із Сєвєродонецька Олександра Головкова сповістила про першу перемогу Вісенте Гомеса та його підопічних у новому чемпіонаті молодіжних команд.

Чемпіонат U-21. 1-й тур

26.07.2014. Конча-Заспа. Тренувальне поле No.6. 100 глядачів

«Динамо» – «Ворскла» – 1:0 (1:0)

«Динамо»: Рибка (Коваль, 46), Селін (Чоботенко, 87), Приймак, Казаков, Полегенько (к), Книш (Яровий, 90), Кузик, Мироненко (Жикол, 73), Нагорний, Буяльський, Циганков.

«Ворскла»: Ткаченко (к), Процишин, Пернацький, Логінов, Квасний (Жениленко, 58), Пограничний, Кравченко (Олійник, 46), Гаркуша (Ічанський, 49), Кизилатеш (Гарбар, 80), Одарюк, Авраменко (Костенко, 75).

Гол: Буяльський (8).

Попередження: Приймак (4), Буяльський (83) – Гаркуша (44), Олійник (62).

Вилучення: Буяльський (90, повторне попередження).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер