U-21. 22-й тур. «Динамо» - «Металург (З). Прев’ю

U-21. 22-й тур. «Динамо» - «Металург (З). Прев’ю

Початок зустрічі о 13:00.

«Динамо»: довгоочікуваний старт

Молодіжний склад «Динамо» розпочне весняну частину сезону набагато пізніше, ніж основний. У той час, як перша команда вже встигла провести два матчі Ліги Європи та один у Прем’єр-лізі, підопічні Валентина Белькевича лише готуються до першої офіційної гри у цьому році.

Причина цього – відміна календарного матчу минулого туру чемпіонату U-21. У якому «біло-сині» мали зустрітись з сімферопольською «Таврією». Спочатку формально виїзний матч був перенесений на поле «біло-синіх», до Конча-Заспи, а згодом і взагалі відмінений у зв’язку з неможливістю з відомих причин симферопольської команди приїхати на гру.

Аби не втрачати ігровий тонус, напрацьований під час тренувального збору, динамовці провели товариську зустріч із київською командою «Оболонь-Бровар»,  яка виступає у другій лізі, і здобули перемогу із рахунком 2:1.

Цей матч «біло-сині» провели у змішаному складі: Солдатенко (Фастов, 41) - Шевчук (Нагорний, 41), Бурда (Лук'янчук , 41), Болденков, Селін - Харатін (Петров, 41), Чумак, Лазарович, Михайличенко, Кузик (Книш, 41) - Бєсєдін (Тарануха, 41). Голи забивали Кузик та Бєсєдін.

За два тижні до того, 2 березня, у день, коли мала розпочатись весняна частина сезону,  «Динамо» U-21 провело інший контрольний матч, у якому розгромило «Арсенал» з Білої Церкви – 4:0.

Основна ж частина підготовки команди Валентина Белькевича до весняної частини сезону проходила на Кіпрі. За час двотижневого збору, який мав місце у лютому, «Динамо» провело чотири контрольній матчі, у яких здобуло одну перемогу, одного разу зіграло внічию і двічі поступилося:

«Динамо» (U-21) – ФК «Судува» (Литва) – 2:2

«Динамо» (U-21) – ФК «Слобода» (Сербія) – 0:1

«Динамо» (U-21) – ФК «Ерімі» (Кіпр) – 9:0

«Динамо» (U-21) – ПФК «Сокол» (Росія) – 1:3

Ще перед збором молодіжний склад «Динамо» взяв участь у щорічному Меморіалі Макарова, матчі якого відбувались у критому манежі клубної бази. У цьому турнірі «Динамо» U-21 не вийшло зі своєї групи, фінішувавши на третьому місці з шести команд. Загалом підопічні Белькевича  провели під час турніру п’ять матчів, у яких перемоги чередувалися із поразками:

«Динамо» U-21 – «Колос» (Ковалівка) – 2:3

«Динамо» U-21 – «Локомотив» (Київ) – 6:1

«Динамо» U-21 – РВУФК – 0:1

«Динамо» U-21 – ФК «Енергія» – 2:0

«Динамо» U-21 – «Десна» (Чернігів) – 0:2

«Металлург» (З): типовий середняк

Суперники динамівців футболісти молодіжного складу запорізького «Металурга» в попередньому 21-му турі чемпіонату U-21 зіграли на своєму полі внічию 1:1 з донецьким «Шахтарем».

Старший тренер запоріжців Андрій Демченко в тій зустрічі виставив такий стартовий склад: Бабійчук, Помазан, Бондаренко, Карась,  Ульянов, Ковалевський (Можаровський, 91), Татарков, Кулініч, Валеріані, Жураховський, Фарід (Вітрів, 91).

Довгий час «Металург» вів в рахунку після голу Татаркова, забитого на 37-й хвилині матчу, але перемогу втримати не зміг. За п'ять хвилин до фінального свистка рахунок зрівняв Дуць.

Після 18-ти проведенних поєдинків майбутній суперник «Динамо» займає в турнірній таблиці 10-е місце за набраними очками (22), сьоме за забитими голами (32) і восьме за пропущеними (32).

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Шараєвського

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер