U-21. 23 тур. «Динамо» - «Ворскла» - 2:1

U-21. 23 тур. «Динамо» - «Ворскла» - 2:1

Порівняно з попередньою грою, в якій динамівці розгромили в Ужгороді місцеву «Говерлу» (4:0), тренерський штаб провів відразу п'ять замін – Макаренко, Очигава, Андрієвський, Корзун та Бесєдін змінили Тимчика, Шепелєва, Казакова, Щебетуна та Книша. Завдяки виходу на поле Макаренка, який зайняв місце лівого захисника, ближче до воріт суперника перемістився Михайличенко.

Динамівці, які наразі очолюють турнірну таблицю, випереджаючи донецький «Шахтар» за додатковими показниками, дуже активно розпочали поєдинок, наочно продемонструвавши, що не збираються поступатися лідерством. Доволі швидко тиск «біло-синіх» утілився в гол – Бесєдін відгукнувся на передачу з правого флангу від Оріховського й вдало зіграв на випередження, спрямувавши м'яча до сітки. Повівши в рахунку, підопічні Вісенте Гомеса дещо заспокоїлися, але намагалися контролювати м'яч та створювати моменти. Щоправда, з ударом Михайличенка воротар упорався, перевівши сферу на кутовий, а Макаренко, пробиваючи з дальньої відстані, зовсім трохи не поцілив у ворота.

Відразу після перерви динамівці подвоїли свою перевагу – блискучий удар вдався Михайличенку, на що гості відповіли своїм результативним ударом, коли центральний захисник Остапенко, який підключився до атаки, переправив м'яча до сітки. Скоротивши відставання до мінімуму, полтавчани відчули впевненість та сміливіше пішли вперед, але надійно в рамці діяв Бущан. Голкіперу «Динамо» довелося мінімум тричі рятувати «біло-синіх» після складних ударів суперників, і в усіх епізодах Георгій діяв вище за будь-які похвали.

Щоправда, останній небезпечний момент у матчі створили все ж господарі, коли після удару Яремчука, який вийшов на заміну в другому таймі, полтавчан урятувала стійка. На щастя, цей нереалізований момент не позначився на підсумковому результаті – «Динамо» здобуває перемогу, яка дозволяє «біло-синім» продовжувати очолювати турнірну таблицю разом із «гірниками», й у наступному турі в очному протистоянні вирішити, хто все ж таки гідний чемпіонського звання.

Чемпіонат U-21. 23-й тур

23.04.2016. смт. Чапаївка, НТБ «Динамо», 250 глядачів.

«Динамо» – «Ворскла» – 2:1 (1:0).

«Динамо»: Бущан, Макаренко, Лук'янчук (к), А.Нестеренко, Очигава, Оріховський, Михайличенко, Мякушко (Яремчук, 61), Андрієвський, Корзун (Казаков, 46), Бесєдін.

«Ворскла»: Ткаченко, Саків, Остапенко, Ар.Даллку, Квасний, Брага (Шаповал, 44), Ічанський, Мельник, Олійник (Прядун, 84), Одарюк (к), Авраменко (Гасенко, 70).

Голи: Бесєдін(14), Михайличенко(46) – Остапенко(51).

Попереджений: Брага (32).

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер