U-21. 25 тур. «Карпати» - «Динамо». Прев’ю

U-21. 25 тур. «Карпати» - «Динамо». Прев’ю

Гра відбудеться у Раві-Руській на стадіоні «Локомотив» (місткість – 2,000 глядачів). Початок гри – о 16:00.

«Динамо»: обіграти прямого конкурента

У минулому турі «Динамо» (U-21) поступилось на своєму полі «Металісту», ще більше ускладнивши собі боротьбу за призові місця. Перша та друга сходинки турнірної таблиці тепер виглядають для «біло-синіх» практично недосяжними, відстань складає п'ятнадцять і шістнадцять очок відповідно. А от від третього місця динамівців відділяють лише шість очок.

Тим не менше, і «Дніпро», і «Металіст», яким молодіжна команда «Динамо» поступилась, тепер попереду. Наступний суперник нашої команди, львівські «Карпати», також серед претендентів на призові місця, і також випереджає «Динамо». Тому здобути перемогу в цій грі для динамівців буде вкрай важливо.

У грі з «Металістом» за молодіжний склад «Динамо» грали одразу шестеро гравців із першої команди. На думку старшого тренера «Динамо» (U-21) Валентина Белькевича, це мало певний вплив на манеру гри його підопічних:

«Зі стартових хвилин грало багато футболістів першої команди, й у психологічному плані це позначалося. Відчувалося, що молодші хлопці трохи соромилися, більше підігравали, а не грали самі».

Загалом результат гри на думку наставника не є справедливим, адже динамівці ні в чому не поступалися харків’янам і пропустили другий гол у самому кінці зустрічі:

«Гра була бойовою та рівною. На полі було багато боротьби. Другий тайм ми провели більш активно, перехопили ініціативу й зрівняли рахунок, але потім було вилучення та прикрий гол у компенсований час. Загалом, гра була нічийною».

Одним із тих, на кого не вплинули значні зміни у складі, був Артем Бесєдін. Він сам з’явився на полі лише у другому таймі й одразу приніс користь, забивши гол (із 8-ма м’ячами Артем є найкращим бомбардиром команди у молодіжній першості):

«Особисто я не почувався некомфортно поряд із ними. Адже вони теж колись були на нашому місці. На полі не має бути «старичків» та «молодих», ми ж одна команда. Коли виходив на поле, моїм завданням було принести користь команді. Я забив, але це не має жодного значення, враховуючи, що ми програли. Гра була рівною, за моментами могли забити більше, ніж один м'яч. Після вилучення стали помітні провали в захисті, все ж таки, ми залишилися без центрального захисника, у «Металіста» почали з'являтися небезпечні моменти, й у підсумку ми таки пропустили на останніх хвилинах».

Наступну гру через дискваліфікації мають пропустити двоє гравців «Динамо» – Валерій Болденков та Євген Чумак. Болденкова було вилучено у грі минулого туру з «Металістом», а Чумак у тому ж матчі отримав попередження, яке стало для нього вже четвертим у сезоні.

«Карпати»: втримати високі позиції

Напередодні матчу «Карпати» посідають п’яту сходинку молодіжної першості, маючи у своєму активі на чотири очки більше, аніж «Динамо». Не дивлячись на досить високу позицію в турнірній таблиці, різниця м’ячів у команди зі Львову становить лише +3 (29 забитих м’ячів при 26-ти пропущених). За показником результативності «Карпати» замикають десятку, а ось оборона «левів» входить до п’ятірки найкращих у лізі.

У минулому турі поразкою від «Шахтаря» у Донецьку (1:3) для «Карпат» перервалась шестиматчева безпрограшна серія. «Зелено-білі» першими забили у тій грі, відкривши рахунок уже на восьмій хвилині зустрічі. Проте на 19-й вони вже поступалися «гірникам». Третій м’яч «Шахтар» забив у другому таймі.

На своєму полі молодіжна команда «Карпат» востаннє програвала ще 19 жовтня, коли у 13-му турі поразки львів’янам завдав «Дніпро».

Старшим тренером молодіжної команди «левів» з 19 вересня минулого року є Андрій Купцов, який до цього працював асистентом тренера першої команди Олександра Севідова, а до приходу до «Карпат» - головним тренером ПФК «Олександрія».

Остання зустріч команд

Чемпіонат U-21. 10-й тур

21.09.2013. р. Київ, стадіон «Динамо» ім. Лобановського. 150 глядачів

«Динамо» - «Карпати» - 0:2 (0:2)

«Динамо»: Рудько (Солдатенко, 46), Бурда, Болденков, Шевчук, Лазарович (Бесєдін, 46), Аруна (Мироненко, 46), Мілютін (Нестеренко, 46), Чумак, Полегенько (к), Цуріков, Тищенко (Петров, 82).

«Карпати»: Лазаський, Жовтюк, Гітченко (Березовий, 46), Подоляк (к), Мірошниченко, Білий, Голодюк (Луканюк, 56), Озарків, Тищенко (Пучковський, 76), Красномовець (Гудак, 89), Бохашвілі (Грищенко, 46).

Голи: Гітченко (14), Тищенко (28).

Попередження: Чумак (79) - Подоляк (52), Жовтюк (85), Луканюк (87).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер