U-21. 2-й тур. «Говерла» – «Динамо» – 0:0

U-21. 2-й тур. «Говерла» – «Динамо» – 0:0

Склад «Динамо» у порівнянні з попереднім матчем істотно змінився. Цього разу не допомагав молоді Огнєн Вукоєвич, яий тренувався напередодні з першою командою за індивідуальною програмою. Не було Георгія Бущана, який у попередньому турі зберіг свої ворота на замку, але тепер змушений пропустити кілька місяців через вивих плечового суглобу. Також були відсутні Микита Бурда та Павло Полегенько. Зате місця у стартовому складі отримали Артур Рудько, Євген Чумак, Орест Кузик та Сергій Сидорчук, а також герої минулого туру Андрій Цуріков, Євген Макаренко та Артем Кравець.

Цього разу Валентин Белькевич довірив капітанську пов'язку Ігорю Харатіну. Нагадаємо, в 1-му турі капітаном був Павло Полегенько.

Ігрові аспекти

Перші хвилини поєдинку залишилися за динамівцями. Стартова активність гостей призвела до небезпечного моменту біля воріт «Говерли» на 12-й хвилині. Цуріков навісив із кутового до центру штрафного майданчика точно на Харатіна, який завдав потужного удару головою. Воротар нічим не допоміг би, але на самій лінії воріт опинився захисник господарів, який і вибив м’яча.

Поступово «Говерла» вирівняла гру. Динамівці намагалися поцілити у ворота дальніми ударами, проте з пострілами Макаренка та Кравця Бендер впорався без проблем. Непоганий момент був у Кузика, якого навісом із лівого флангу знайшов Нагорний, але після удару Ореста м'яч полетів вище воріт.

У перерві старший тренер «Динамо» провів заміну, спрямовану на посилення атаки. Замість Макаренка на поле вийшов Марко Рубен. Незабаром поле залишив Сидорчук, якого замінив Мироненко. Майже вся гра проходила на половині поля ужгородців, але забити підопічним Белькевича ніяк не вдавалося. Динамівці штурмували ворота суперника до останніх хвилин. Здавалося, напевно бив Харатін, і м'ячу вже нема куди було летіти, але сфера просвистіла в кількох сантиметрах над поперечиною. Гольовий момент був у Рубена, але у вирішальний момент аргентинець схибив.

У компенсований арбітром час градус напруги розпалився до межі. Курта грубо зіграв проти Рудька після того, як наш воротар упевнено забрав м'яча після небезпечного навісу зі штрафного.

Артур не стримався й відповів кривднику, за що був вилучений із поля. Курта не заспокоївся і знову не за правилами зіграв проти воротаря «Динамо», тепер уже Максима Вайла, за що отримав повторне попередження й автоматичне вилучення з поля.

Ключовий момент

Мабуть, найкращий момент був у Кравця на 57-й хвилині. Після подачі з кутового Артем був у кроці від того, щоб забити, але головою з кількох метрів спрямував м'яча вище поперечини...

Топ-персона

Практично всю гру динамівці провели в атаках, намагаючись розкрити оборону суперника. Найбільш завзято діяв у цих епізодах Ігор Харатін, але організувати гол ані йому, ані його партнерам так і не вдалося.

Чемпіонат U-21. 2-й тур

19.07.2013. Мукачеве, стадіон «Авангард». 1,400 глядачів

«Говерла» – «Динамо» – 0:0

«Говерла»:
Бендер, Смокоровський, Васютін, Вагін, Бабич (Котьо, 64), Ряшко, Ботвинник, Огар (Микуланинець, 83), Гагун, Таранович, Курта (к).

«Динамо»: Рудько, Болденков, Макаренко (Рубен, 46), Чумак, Мілютін, Харатін (к), Цуріков, Сидорчук (Мироненко, 54), Нагорний, Кузик (Тищенко, 79), Кравець (Вайло, 90).

Попередження: Огар (73), Курта (90) – Болденков (65).

Вилучення: Курта (90, повторне попередження) – Рудько (90).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер