U-21. 3-й тур. «Динамо» – ФК «Севастополь». Прев'ю

U-21. 3-й тур. «Динамо» – ФК «Севастополь». Прев'ю

Гра на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського розпочнеться о 17:00.

«Динамо»: без пропущених м'ячів... та двох воротарів

У минулому турі підопічні Валентина Белькевича, маючи тотальну перевагу над суперником протягом усього матчу, так і не спромоглися дотиснути ужгородську «Говерлу». До слова, той поєдинок викликав непідробний інтерес серед глядачів. На гру молодіжної першості в Мукачевому прийшли подивитися 1400 уболівальників.

Варто сказати, що динамівці постали перед масованою обороною господарів, розкрити яку виявилося непростим завданням. Найактивніше діяли Ігор Харатін та Орест Кузик. Також у перших турах варто відзначити гравців першої команди Євгена Макаренка та Андрія Цурікова.

Загалом старт сезону для молодіжного складу «Динамо» видався прогнозованим. У команди змінився тренер, змінився склад і, звичайно, молодим динамівцям потрібно певний час на адаптацію, тим паче більшість із них у минулому сезоні брали участь у першості рангом нижче – чемпіонаті U-19.

«Динамо» залишається єдиною командою чемпіонату U-21, яка в нинішньому сезоні ще не пропускала голів. Однак тепер уже два голкіпери не зможуть допомогти команді в найближчих матчах. Нагадаємо, в першому турі пост номер один було довірено Георгію Бущану, який через травму вибув на кілька місяців, а в другому матчі «біло-синіх» місце у воротах дісталося дозаявленому Артуру Рудьку, який починав сезон у «Динамо-2». Наприкінці зустрічі з «Говерлою» його було вилучено з поля, після чого він отримав ще три матчі дискваліфікації. Тепер тренерському штабу залишається розраховувати на Максима Вайла та Вадима Солдатенка.

ФК «Севастополь»: із корабля на бал

Старт для молодіжного складу ФК «Севастополь», який тренує відомий гравець донецького «Шахтаря» 90-х років Геннадій Орбу, вийшов феєричним.

І якщо в першому турі в південному дербі «моряків» перемога над «Чорноморцем» далася не так легко – переможний третій м'яч було забито лише наприкінці зустрічі, то донецькому «Шахтарю» в турі другому кримчани не залишили шансів – 5:1.

Дубль у ворота «гірників» оформив вихованець київського футболу Пилип Будківський, контракт якого належить якраз «Шахтарю». Також два м'ячі в перших двох турах на рахунку колишнього гравця київського «Динамо» Володимира Коваля.

Остання зустріч команд

Оскільки «Севастополь» два роки не грав в елітному дивізіоні чемпіонату України, остання зустріч молодіжних команд відбулася доволі давно, в листопаді 2010 року. У тій зустрічі молодим динамівцям допомагав гравець першої команди Андрій Несмачний, однак це не допомогло підопічним Володимира Мунтяна уникнути поразки. Єдиний гол за «біло-синіх» із пенальті забив Антон Братков.

Молодіжна першість 2010/2011. 19-й тур

26.11.2010. м. Київ. НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» – «Севастополь» – 1:2 (0:0).

«Динамо»:
Кичак, Несмачний (Гарбар, 46), Балан, Братков, Лапушенко, Єфремов (Мирослин, 85), Боровик (Скакун, 68), Трубочкін, Швидкий (Котляр, 90+1), Буяльський (Фароян, 83), Кравець (Панфілов, 46).

«Севастополь»: Сокоренко, Солович, Чарковський, Узбек, Башлай, Воронін, Шугладзе, Чеботарьов (Свинар, 90), Шишкін (Сердюк, 46), Андрухов (Сечін, 63), Сучу (Грачов, 89).

Голи: Братков (65, пен) – Шугладзе (62), Сучу (87, пен).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер