U-21. 4-й тур. «Сталь» - «Динамо». Прев’ю

U-21. 4-й тур. «Сталь» - «Динамо». Прев’ю

Поєдинок пройде у Лютіжі, на полі стадіону «Діназ», і розпочнеться о 18:00.

«Сталь» U-21 (Камянське)

У минулому сезоні молодіжна команда «Сталі» посіла 4 місце у турнірній таблиці. Підопічні Сергія Шищенка у 26-ти матчах набрали 48 очок, здобувши 14 перемог, шість разів зігравши внічию та зазнавши 6 поразок. До речі, влітку, під час нинішнього міжсезоння, команду очолив видатний у минулому гравець збірної Вірменії Єгіше Мелікян, який в першій частині сезону 2015/16 працював тренером юніорського складу клубу, а з січня 2016 року входив до тренерського штабу першої команди «Сталі». У новий штаб молодіжної команди «Сталі» також увійшли тренер Олександр Зотов і тренер воротарів Володимир Гаврилов, які раніше працювали у «Сталі» U-19.

Новий чемпіонат колишні дніпродзержинці розпочали із двох нічиїх та перемоги з великим рахунком. У першому турі підопічні Мелікяна розійшлися миром з львівськими «Карпатами» 1:1. Зустріч проходила у Бучі, обидва м’ячі були забиті у другому таймі. Першою відзначилася «Сталь» зусиллями Клака на 57-й хвилині - оборонці «Карпат» прогавили випад суперника і дозволили сильно пробити повз воротаряТа вже через 10 хвилин Лебедь зрівняв рахунок.

Потім бойовою нічиєю 2:2 завершився поєдинок проти «Дніпра». На 42-й хвилині чудовий удар з-за штрафного майданчика вдався Кушнаренко - кидок воротаря дніпрян Кучера виявився марним, а на 65-й Сластінов вискочив один на один з голкіпером «Дніпра» і з другої спроби зумів його переграти. Пропустили «сталевари» на 35-й та 90+1-й хвилині від Назарини.

У минулому турі «Сталь» U-21 завдала нищівної поразки 9:0 луцькій «Волині». Голи на рахунку Оганісяна (двічі - з пенальті та з гри), Кушнаренка, Климчука (хет-трик), Клака, Хоцяновського та Сластінова.

«Динамо» U-21 (Київ)

Кияни минулого року стали чемпіонами України у першості молодіжних команд. У 26 матчах наша команда набрала 64 очки, на чотири пункти випередивши найближчого переслідувача – донецький «Шахтар». Підопічні Вісенте Гомеса перемогли у 20 поєдинках, чотири рази зіграли внічию та зазнали лише двох поразок.

Влітку у «Динамо» U-21 також змінився наставник: Вісенте Гомес перейшов до тренерського штабу Сергія Реброва у першій команді, а його місце зайняв інший іспанський фахівець Унаї Мельгоса, який працюватиме разом з Ігорем Костюком. Раніше ці спеціалісти очолювали динамівську команду U-19.

Нинішній сезон наша команда розпочала досить вдало, у трьох турах здобувши три перемоги.

Розпочали сезон підопічні Унаї Мельгоси та Ігоря Костюка з мінімальної перемоги над «Олександрією» 1:0. Єдиний м’яч записав на свій рахунок нападник Артем Бесєдін. Захисник гостей Райлян порушив правила проти динамівця в межах штрафного майданчика, й сам постраждалий реалізував 11-метровий, спрямувавши м'яча точно в кут воріт.

У поєдинку другого туру «Динамо» U-21 на виїзді перемогло «Карпати» 2:0. Вже на 9-й хвилині Павло Оріховський подав із кутового, а Зураб Очигава головою пробив точно в ціль. А наприкінці другого тайму Бесєдін головою замкнув флангову передачу Кравченка.

Нарешті, минулої суботи наша команда святкувала домашню перемогу над «Дніпром» - 2:0. Вийти вперед динамівці могли на 55-й хвилині, коли гості не за правилами зупинили прорив Віктора Циганкова у власному штрафному майданчику, проте, Бєсєдін не спромігся переграти голкіпера. Втім, Артем швидко виправився – на 55-й хвилині він перехопив пас захисника на голкіпера та поцілив у порожні ворота. Незадовго до фінального свистка Циганков віддав пас урозріз із правого флангу на Тимчика, який з меж штрафного майданчика ударом у дотик переграв голкіпера гостей.

Обличчям до обличчя

«Сталь» минулого сезону дебютувала у Прем’єр-лізі, Наші команди зустрілися лише двічі.

Поєдинок першого кола завершився внічию 2:2. А вдома кияни перемогли 4:1.

Останній матч один проти одного

Сезон 2015/16. Чемпіонат U-21. 14-й тур

07.11.2015. Чапаївка, НТБ «Динамо». 300 глядачів

«Динамо» – «Сталь» – 4:1 (1:0)

«Динамо»: Бущан, Азацький, Лук’янчук (Дубінчак, 82), Болденков (к), Нестеренко, Оріховський, Мякушко, Казаков (Вантух, 85), Андрієвський, Книш (Немтінов, 79), Яремчук.

«Сталь»: Пеньков, Єфимчук (к, Матвеєв, 67), Янко, Савін, Васін, Луговий (Грачов, 46), Соболь (Пазенко, 32), Євдокимов, Задерака, Клак, Яловенко.

Голи: Мякушко (32, пен., 78, 83), Немтінов (79) – Васін (87, пен.).

Попереджені: Казаков (22) – Янко (9).

Вилучений: Пеньков (28).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер