U-21. 7-й тур. «Динамо» – «Волинь». Прев’ю

U-21. 7-й тур. «Динамо» – «Волинь». Прев’ю

«Динамо»: на своєму полі поки без втрат

В усіх трьох домашніх поєдинках цього сезону молодіжний склад «Динамо» святкував перемоги. Перші дві і взагалі були «сухими», і лише у грі з «Чорноморцем» динамівці пропустили гол на своєму полі.

У той же час у трьох гостьових матчах підопічні Вісенте Гомеса та Юрія Мороза здобули лише одну перемогу, втім також не програли. «Динамо» залишається єдиною командою Чемпіонату U-21, яка цього сезону не знає гіркоти поразок. Але і за очками, і за забитими та пропущеними м’ячами динамівці не найкращі у лізі. Змінити це «біло-сині» мають намір вже у найближчій грі проти «Волині».

Цього сезону, коли Сергій Ребров посів пост головного тренера «Динамо», багато гравців молодіжного складу залучаються до тренувань разом із першою командою. «Вони дорослішають, стають більш адаптованими до вимог сучасного футболу. Це лише плюс для них», - коментує цю практику тренер молодіжної команди Юрій Мороз.

Більше того, як правило на матчах молодіжної команди та дубля зазвичай присутній сам Сергій Станіславович, що неабияк мотивує молодих хлопців проявляти себе якнайкраще. Яскравим прикладом для наслідування партнерам по команді слугує Микита Бурда, який вже користався шансом дебютувати за першу команду і навіть вийти у стартовому складі «Динамо» у матчі єврокубку.

У свою чергу, до ігор за «молодіжну» залучаються деякі гравці з першої команди «Динамо». «Вони мають отримувати тут ігрову практику. Це нормально – присутня здорова конкуренція. Ми лише раді цьому», - запевнює Юрій Мороз.

«Волинь»: міцний середняк

Перед грою проти «Динамо» молодіжний склад «Волині» займає сьому сходинку в турнірній таблиці чемпіонат U-21, маючи в своєму активі три перемоги та одну нічию при двох поразках. Різниця м’ячів – 12:9.

У цьому сезоні «Волинь» (U-21) демонструє різноманітні і у той же час нестабільні результати. Для команди цей чемпіонат ніби складається з чорних та білих смуг. Дуже вдало стартувавши виїзною розгромною перемогою над «Іллічівцем», вже у наступному турі молоді «хрестоносці» поступилися на своєму полі.

У позаминулому турі молодіжна команда «Волині» зазнала найбільшої поразки у цьому сезоні, поступившись формально на виїзді, у Кременчуці, луганській «Зорі» (1:5). Проте вже у наступному турі на полі лучан був битий запорізький «Металург» (4:0).

Отже, якщо тенденція продовжиться, у матчі проти «Динамо» «Волині» не варто очікувати на вдалий для себе результат.

Остання зустріч команд

Чемпіонат України U-21. 16-й тур

02.11.2013 р. Луцьк. Стадіон «Підшипник»

«Волинь» – «Динамо» – 2:4 (1:1)

«Волинь»:
 Кичак, Парцванія, Харченко, Приндета, Мельничук, Карасюк (к), Коломієць, Хомченко (Воробей, 63), Задерецький, Щедрий (Никитюк, 46), Падовані.

«Динамо»: Шевченко, Шевчук, Болденков (Лук'янчук, 70), Бурда, Михайличенко, Мироненко (Тищенко, 78), Полегенько (к) (Яровий, 65, Фастов, 85), Чумак (Нестеренко, 60), Харатін, Кузик, Бесєдін.

Голи: Задерецький (31), Харченко (55, з пенальті) – Бесєдін (37), Бурда (74, гольовий пас – Кузик), Тищенко (90+2), Михайличенко (90+4).

Попередження: Парцванія (48), Карасюк (73) – Кузик (9), Чумак (54), Шевчук (61).

Вилучення: Харченко (69) – Шевченко (82).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер