U-21. «Динамо» – «Іллічівець». Прев'ю

U-21. «Динамо» – «Іллічівець». Прев'ю

Початок зустрічі о 13:00.

«Динамо»: з урахуванням напруженого графіка

Після незадовільної серії у три поспіль поразки (від «Металіста», «Карпат» та «Ворскли») динамівці почали повертати втрачені позиції, здобувши дві впевнені перемоги над донецьким «Металургом» та столичним «Арсеналом» із однаковим рахунком 2:0.

Після 13 турів «біло-сині» розташувалися на п'ятій сходинці у таблиці. Проте, відставання від лідируючого «Шахтаря» складає лише три пункти, а це значить, що вся боротьба ще попереду.

Напередодні поєдинку з «Іллічівцем», а точніше в середу, 23 жовтня, група ключових виконавців «Динамо» взяли участь у матчі в Луцьку, де ключовий матч чемпіонату 19-річних проводила команда Олексія Герасименка. Відразу п'ятеро хлопців (Полегенько, Харатін, Кузик, Чумак, Шевчук) вийшли на поле з перших хвилин та фактично «зробили» результат у поєдинку. Перший м'яч із подачі Полегенька забив Харатін, а в другому епізоді класно зіграв Шевчук.

Таким чином, набравшись позитивних емоцій у Луцьку, наші хлопці вирушили готуватися до матчу з «Іллічівцем». Також важливо, що дискваліфікованих на цей матч у «Динамо» немає.

«Іллічівець»: досвіду не позичати

Маріупольський «Іллічівець» є однією з найуспішніших команд чемпіонату U-21 у цьому сезоні. Команда посідає другу сходинку, поступаючись лідеру, донецькому «Шахтарю», лише за різницею м'ячів. У 13-ти поєдинках маріупольці здобули вісім перемог, чотири рази зіграли внічию та одного разу програли. Єдина поразка сталася в матчі першого туру проти запорізького «Металурга».

У попередньому турі «Іллічівець» зустрічався з «Шахтарем» у матчі за шість очок і за лідерство в турнірній таблиці. Гра в Маріуполі завершилася нульовою нічиєю, яка перервала серію маріупольців із чотирьох перемог поспіль.

Очолює молодіжний склад Едуард Хавров, якому допомагають Олексій Гетьман та Володимир Макаренко.

Усі тринадцять ігор молодіжної команди «Іллічівця» у цьому сезоні провели троє гравців – захисник Родіон Будченко, а також півзахисники Іван Янаков та Дмитро Мишньов. Причому останній із них незмінно виходив на поле у стартовому складі. На гру менше зіграв захисник Артем Терехов, який пропустив єдиний матч своєї команди через дискваліфікацію. В усіх інших 12-ти поєдинках він також виходив у стартовому складі.

Деякі гравці молодіжного складу «Іллічівця» вже мають досвід виступів у Прем'єр-лізі – воротар Євген Гальчук, захисник Іван Цюпа, півзахисники Руслан Кисіль та Андрій Тотовицький, нападник Владислав Кулач та інші.

У минулому турі за молодіжку «Іллічівця» грали досвідчені екс-захисник «Карпат» Сергій Гаращенков, колишній півзахисник «Оболоні» Владислав Лупашко, екс-півзахисник «Шахтаря» Костянтин Кравченко.

У цьому сезоні молодіжна команда маріупольців посилилася кількома гравцями, які в минулому сезоні боролися за чемпіонство з київським «Динамо» в чемпіонаті U-19. Враховуючи те, що команда Валентина Белькевича повністю заснована на тому «золотому» складі «Динамо» U-19 минулого сезону, багато гравців зустрінуться зі старими знайомими.

Остання зустріч:

Чемпіонат молодіжних команд. 28-й тур

«Динамо» – «Іллічівець» – 2:0 (1:0)

10.05.2013 р. м. Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

«Динамо»: Шовковський (к) (Бущан, 58), Михалик (Цибульник, 46), Трубочкін, Братков, Ягодінскіс, Іашвілі (Карп, 74), Калитвинцев, Буяльський, Дуду (Кравець, 58), Кранчар (Лукас, 46), Мілевський.

«Іллічівець»: Хоменко, Терехов (Махарадзе, 84), Ковальов, Джгенерая (Будченко, 83), Сухоцький, Довгий, Пуканич, Ушаков (Харчинський, 73), Цюпа, Лучик (к) (Суходуб, 89), Коровіков (Янаков, 67).

Голи: Калитвинцев (26), Кравець (82).

Попередження: Мілевський (42) – Цюпа (22), Ушаков (70), Пуканич (80).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер