U-21. «Динамо» – «Дніпро». Прев'ю

U-21. «Динамо» – «Дніпро». Прев'ю

Поєдинок відбудеться на стадіоні «Динамо» ім. В.В.Лобановського. Початок зустрічі о 17:00.

«Динамо»: боротися до кінця

Розгромна поразка в Луганську від «Зорі» стала для молодіжної команди «Динамо» наче ударом нижче пояса в боксі. Невдача в поєдинку з головним конкурентом за «золото» чемпіонату фактично позбавила команду Олександра Хацкевича надії виграти чемпіонський титул цього сезону. За 5 турів до завершення першості «Зоря» відірвалася від «Динамо» на 8 пунктів. І хоча шанси посісти перше місце у «біло-синіх» все ж є, чекати на низку помилок від лугачан навряд чи варто.

Але що сталося, те сталося. Динамівцям не варто зневірятися, а необхідно, навпаки, зібрати всі сили в кулак і, зосередившись на власній грі, потужно провести решту матчів, адже ще одна невдача може залишити київський клуб ще й без другого місця. У «Динамо» зараз 46 пунктів, а у третього «Іллічівця» – 45. Та й «Металіст», який іде четвертим, відстає від «біло-синіх» лише на три очки. При цьому киянам із цими суперниками ще доведеться зіграти.

До Луганська з «Динамо» не поїхали Владислав Калитвинцев та Іван Трубочкін, який одужав після травми. Обидва футболісти мали всі шанси зіграти із «Зорею», але тренерський штаб прийняв рішення не ризикувати здоров'ям хлопців на синтетичному покритті. Швидше за все, до зустрічі з «Дніпром» вони підійдуть у повній бойовій готовності. Тим не менш, у лазареті «біло-синіх» залишається Бадрі Акубардія. Захисник уже пропустив матчі з «Карпатами» та «Зорею» й, імовірно, пропустить і поєдинок із «Дніпром», але є надія, що він повернеться до загальної групи вже до гри проти «Металіста».

«Дніпро»: Бохашвілі – головний козир

Після 25 турів молодіжної першості дніпропетровський «дубль» розташувався на сьомій сходинці в турнірній таблиці, набравши 36 очок. При цьому, якщо в осінній частині сезону команда здобула лише шість перемог у 18 матчах, то в сімох весняних поєдинках перемогла ще чотири рази, одного разу зігравши внічию та двічі поступившись.

В останньому турі дніпропетровському колективу протистояв донецький «Шахтар», який, як ми пам'ятаємо, зовсім нещодавно був розбитий «Динамо» з рахунком 8:2. «Дніпро», у свою чергу, також повторив успіх київського клубу, хоча й із куди меншим розмахом. Команда уславленого динамівця Дмитра Михайленка, який нині керує молодіжкою «Дніпра», виграла з рахунком 1:0 (єдиним влучним ударом відзначився 18-річний форвард Андрій Близниченко).

У матчі першого кола чемпіонату U-21 «Дніпро» виграв у «Динамо» з рахунком 3:2. Напевно, динамівці спробують не лише здобути три очки, а й реабілітуватися за те фіаско.

У матчі з «біло-синіми» у дніпропетровців через червону картку в зустрічі з «Шахтарем» не зможе зіграти Ерик Матуку, який відіграв першу частину сезону за столичний «Арсенал». А ось головний козир «Дніпра» – найкращий бомбардир команди й усієї молодіжної першості Євген Бохашвілі. У 21 поєдинку він забив уже 14 голів, випереджаючи на два влучних удари Богдана Бойчука з «Металіста» й на три – динамівця Дмитра Хльобаса, який у весняній частині сезону виступає за «Динамо-2».

Остання зустріч:

Чемпіонат молодіжних команд. 11-й тур


06.10.2012. м. Новомосковськ. Стадіон «Металург»

«Дніпро» – «Динамо» – 3:2 (0:1)

«Дніпро»:
Варцаба (к), Бохашвілі, Боатенг (Васильєв, 68), Бабенко (Крапивний, 23), Сваток, Горбунов (Г.Пасич, 71), Сондей (Третьяков, 78), Конде, Балан (Лопирьонок, 82 ), Мірошниченко, Близниченко.

«Динамо»: Бойко (Бущан, 46), Ягодінскіс, Братков, Акубардія (Трубочкін, 61), Рибалка (Хльобас, 57), Карп, Кравець, Дуду, Буяльський (к), Цибульник, Алмейда.

Голи: Близниченко (55), Бохашвілі (73, з пенальті), Бущан (90, автогол) – Кравець (2), Хльобас (74).

Попереджений: Братков (21).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер