U-21. «Динамо» - «Ворскла». Останні новини перед грою

U-21. «Динамо» - «Ворскла». Останні новини перед грою

Стадіон «Динамо» продовжує радувати жителів і гостей столиці футболом - вдруге у весняній частині чемпіонату дублерів команди U-21 зустрінуться не на клубній базі, а безпосередньо у центрі столиці, як це було і в минулому сезоні, і в осінній частині поточного.

До очної дуелі полтавці підходять в статусі п'ята команди чемпіонату (37 очок), в той час як в активі «біло-синіх» є 32 пункту і восьме місце.

Після дискваліфікації має шанс повернутися на поле центральний захисник Валерій Болденков, що, напевно, зменшить Валентину Белькевичу головного болю в обороні. А ось те, що гру пропустить кращий бомбардир «біло-синіх» Артем Бесєдін, отримав жовту картку в дуелі з «Шахтарем», гарною новиною не назвеш.

На футбольне поле стадіону «Динамо» проти «Ворскли» столичні «дублери» вийдуть в синій формі. Наші гості будуть одягнені в біло-зелені кольори. Безпосередньо в день гри небо над Києвом буде затягнуте хмарами. Також прогнозується дощ. Що стосується температури повітря, то вона досягне позначки +15 градусів.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер