U-21. «Говерла» - «Динамо» - 0:2

U-21. «Говерла» - «Динамо» - 0:2

На матч з «Говерлою» у підопічних Олександра Хацкевича була подвійна мотивація. По-перше, звісно, всім хотілося завершити календарний рік перемогою і до весни залишитися на третій сходинці в турнірній таблиці, а по-друге, перервати власну серію з трьох матчів без перемог.

Незважаючи на статус аутсайдера, господарі досить впевнено розпочали поєдинок, особливо не підпускаючи динамівців до своїх воріт і при цьому організовуючи свої непогані атаки. Одна з них могла закінчитися для гостей погано, коли Ботвинник прорвався до воріт і технічно перекинув м'яч через Ткаченка, але на допомогу вчасно прийшов Бадрі Акубардія і встиг вибити м'яч практично з лінії воріт.

Втім, поступово «біло-синім» вдалося перехопити ініціативу, і біля воріт «Говерли» почали по черзі виникати момент за моментом. Латвієць Віталійс Ягодинскіс, підключившись до атаки, з меж штрафного майданчика пробив у руки воротарю, Дмитро Хльобас з гострого кута ледь не відправив м'яч під поперечину воріт, а Олексій Савченко, замикаючи навіс з лівого флангу, з лінії воротарського майданчика зовсім трохи схибив. Нарешті, втілити перевагу в забитий м'яч вдалося на 32-й хвилині. До гольової ситуації знову привів фланговий навіс - цього разу Савченко подав зправа, Хльобас прийняв м'яч і завдав чудового удару під поперечку.

На другий тайм «Говерла» вийшла в оновленому складі - старший тренер команди Володимир Васютик зробив одразу чотири заміни. Втім, від змін у складі господарів малюнок гри не помінявся. З невеликою перевагою ініціативою володіли динамівці, але моментів як біля одних, так і біля інших воріт виникало небагато. В одному з епізодів у боротьбі з воротарем вдалося забити Артему Кравцю, але при цьому він, на думку арбітра, порушив правила.

Нарешті, фінальну крапку в матчі вдалося поставити тому ж Хльобасу. Олег Маік, який вийшов на заміну, був збитий воротарем в штрафному майданчику суперника, і Дмитро чітким ударом у кут оформив дубль, довівши свій гольовий рахунок до 11 м'ячів, вийшовши на перше місце у списку бомбардирів чемпіонату молодіжних команд, яке він ділить з колегою по амплуа з «Дніпра» Євгеном Бохашвілі.

Завдяки перемозі молодіжна команда «Динамо», набравши 30 очок (8 перемог, 6 нічиїх, 4 поразки, різниця м'ячів - 34:20), іде на зимову перерву, займаючи третю сходинку в турнірній таблиці.

Наступний свій матч в чемпіонаті підопічні Олександра Хацкевича проведуть 1 березня (базовий день), коли вдома приймуть «Кривбас» із Кривого Рогу.

Чемпіонат молодіжних команд. 18-й тур

28.11.2012. м. Чоп, стадіон «Локомотив». 120 глядачів

«Говерла» - «Динамо» - 0:2 (0:1)

«Говерла»: Бендер (к), Допілка (Гнепа, 62), Молнар, Плосконос, Казан, Ряшко (Ількович, 46), Годований (Папирович, 46), Микуляк (Гребенюк, 46), Ловска, Ботвинник, Мищенко (Курта, 46).

«Динамо»: Ткаченко, Братков (к), Акубардія (Раджабов, 73), Трубочкін, Ягодинскіс, Цибульник, Савченко (Панфілов, 83), Чумак, Кравець (Маік, 75), Хльобас (Яремчук, 90), Карп (Харатін, 88).

Голи: Хльобас (32, гольовий пас Савченко, 86, з пенальті).

Попереджені: Ботвинник (59) - Ягодинскіс (60).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер