U21. «Колос» - «Динамо» - 1:4. Звіт про матч

U21. «Колос» - «Динамо» - 1:4. Звіт про матч

Перший жовтневий матч молодіжна команда киян провела в Ковалівці, а сам поєдинок розпочався максимально успішно для підопічних Юрія Мороза.

Шапаренко, який днем ​​раніше відзначив 21-річчя, отримав м'яч перед штрафним суперника, підробив під праву ногу і пробив у лівий від себе кут воріт. Удар вийшов несильним, але точним.

Господарі відігралися досить швидко, і з точки зору комбінації - елементарно просто. Контратака правим флангом завершилася точним навісом у район 11-метрової позначки. Захисники «Динамо» забули Шевченка, який без проблем головою відправив м'яч у сітку.

З півгодини йшла рівна гра, команди обмінювалися атаками з невеликою територіальною перевагою «біло-синіх». Але успіх команді Мороза принесли індивідуальні дії футболістів.

Цитаїшвілі отримав м'яч у районі правого кута штрафного і «розгойдав» двох захисників, а потім м'яко накинув сферу на голову Шапаренку. Микола точним ударом з лінії воротарського оформив дубль.

На останній хвилині основного часу кияни відзначилися втретє. Ісаєнко отримав м'яч праворуч після вкидання ауту, увійшов у штрафну, переграв захисника і відпасував точно на ногу Сідклею. Бразилець, другим дотиком, спрямував сферу у ворота.

У другому таймі стався ряд замін. Кияни продовжили атакувати. Момент був у Ісаєнка, але після його удару м'яч пройшов у лічених сантиметрах від стійки. Свій м'яч забив Надольський, але його гол не зарахували через офсайд.

Команди грали атака на атаку, шанси були й у «Колоса», але в одному з епізодів Кучерук виграв дуель сам-на-сам. У зворотному напрямку - дальній удар Надольського, який парирував Яшков.

Але Ярослав таки домігся свого. Після навісу справа він виявився першим на м'ячі й головою пробив у дальню дев'ятку. М'яч-, парашутом перелетів через воротаря і прошмигнув у кут.

4:1 – впевнена перемога підопічних Юрія Мороза.

Чемпіонат U21. 10 тур

05.10.2019. с. Калинівка, стадіон «Центральний». 300 глядачів

«Колос» - «Динамо» - 1:4 (1:3)

«Колос»: Яшков, Альянов, Чушенко (к), Шакун, Цикало (Кошляк, 66), Рожко, Сахневич (Шиндир, 46), Мігунов (Кірик, 46), Шевченко, Сорокін (Федоров, 71), Кожушко (Ахмедзаде, 46).

«Динамо»: Кучерук, Сідклей, Кузик (Янаков, 84), Попов (Сирота, 46), Самбрано (Романчук, 81), Кравченко (к), Білошевський (Надольський, 56), Андрієвський, Цитаїшвілі (Блізніченко, 46), Шапаренко, Ісаєнко.

Голи: Шевченко (12) - Шапаренко (4, 35), Сідклей (45), Надольський (81).

Попередження: Сорокін (40), Рожко (60) – Шапаренко (68), Надольський (90+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер