U-21. Перемога над аматорами з Австрії

U-21. Перемога над аматорами з Австрії

Незважаючи на те, що динамівці пропустили першими на початку матчу після подачі з кутового, і програвали по ходу зустрічі, вони проявили характер і ще до перерви змогли не тільки зрівняти рахунок, але і вийти вперед. Зусилля всієї команди зміг втілити в реальну перевагу Дмитро Жикол, який забив два м'ячі і віддав гольову передачу на Артема Бесєдіна (на фото).

Хвилин за десять до свистка на перерву Бесєдін почав атакувати воротаря і відібрав у нього м'яч, той відлетів до Жикола і Дмитро не промахнувся, вразивши порожні ворота. А невдовзі Євген Чумак здорово прострілив з лівого флангу і знову Жикол упевнено замкнув вивірену передачу партнера.

У перерві тренери почали проводити заміни, щоб освіжити гру і дати футболістам більше ігрової практики. При цьому, вийшовши на поле, Павло Полегенько зайняв місце на правому фланзі захисту, де регулярно здійснював небезпечні рейди, а Володимир Дмитренко, який грав там до перерви, змістився в центр.

В середині другого тайму підсумкову крапку поставив Бесєдін. Третій гол, зізнатися, вийшов на диво: у центрі поля динамівці в пас обіграли всіх суперників і знову забили у порожні ворота - 3:1.

Гру динамівці провели у такому складі: Шапочніков, Нагорний (Михайличенко, 46), Лук'янчук, Головко (Полегенько, 46), Дмитренко, Чумак, Шепелєв, Жикол (Козаков, 75), Тарануха, Петров (Кузик, 70), Бєсєдін (Щебетун, 75).

Свій наступний поєдинок підопічні Вісенте Гомеса і Юрія Мороза зіграють у суботу, 7-го лютого, а сьогодні «Динамо» U-19 зустрінеться з молодіжним складом норвезького «Тромсе», початок матчу о 11.30.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер