U-21. Срібний фініш команди Хацкевича

U-21. Срібний фініш команди Хацкевича

На момент початку поєдинку «біло-сині» все ще претендували на золоті медалі за підсумками сезону. Для цього команді Олександра Хацкевича необхідно було вигравати свій матч та чекати на осічку від головного конкурента, луганської «Зорі».

Ігрові аспекти

У порівнянні з матчем попереднього туру проти «Таврії» склад команди Хацкевича зазнав серйозних змін. Знову, як і тиждень тому, вийшли зі старту Люлька, Братков, Ягодінскіс та Кранчар. Повернувся до складу Трубочкін, також з'явився на полі Мякушко.

Серйозне поповнення надійшло з основної команди – Коваль, Сидорчук та Мігель у зв'язку з дискваліфікацією пропускали гру Прем'єр-ліги та вийшли з перших хвилин у матчі молодіжної першості. З капітанською пов'язкою «біло-синіх» на поле вивів Олександр Алієв.

Також команда поповнилася трьома гравцями з «Динамо» U-19. Щоправда, Ткаченку та Савченку місця у стартовому складі не знайшлося, а ось Яремчук вийшов із перших хвилин. І не просто вийшов, а відразу же почав турбувати оборону суперників. На 6-й хвилині він відгукнувся на навіс Трубочкіна й спрямував м'яча до сітки воріт.

Після бадьорого початку темп гри знизився. Динамівці, встановивши потрібний рахунок на табло, зайняли вичікувальну позицію, чекаючи на звістку з Луганська. А звідти тим часом новини були нерадісні. «Зоря» вже до перерви вела в три м'ячі.

На початку другого тайму запорожці, мабуть, несподівано для самих себе зрівняли рахунок. Після навісу з правого флангу Гайдаш головою спрямував м'яча до сітки воріт Коваля. Однак динамівці відразу відновили потрібний рахунок. Люлька прострілив із лівого флангу, а Яремчук, прийнявши м'яча на груди, другим дотиком спрямував м'яча у ворота, оформивши, таким чином, дубль.

До завершення зустрічі рахунок так і не змінився. «Біло-сині» перемогли на радість численним уболівальникам, які вирішили в День Києва відвідати стадіон «Динамо» ім. Лобановського, щоб підтримати улюблену команду, яка завершила чемпіонат на другому, срібному місці

Ключовий момент

Здавалося, пропустивши гол у відповідь, динамівці могли би занервувати. Проте другий гол Яремчука на 53-й хвилині відразу заспокоїв як команду, так і вболівальників.

Топ-персона

Найкращий голеадор чемпіонату U-19 Роман Яремчук із легкістю продовжив свої бомбардирські звершення й у турнірі рангом вище, довівши обґрунтованість свого виклику на матч молодіжних команд.

Чемпіонат молодіжних команд. 30-й тур

25.05.2013. м. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. 3600 глядачів

«Динамо» – «Металург» – 2:1 (1:0)

«Динамо»: Коваль, Трубочкін, Братков (Карп, 86), Ягодінскіс, Люлька (Сухомлинов, 88), Сидорчук (Цибульник, 86), Мігель, Алієв (к), Мякушко, Кранчар (Лукас, 56), Яремчук (Маїк, 56).

«Металург»: Шевченко, Коваленко, Бондаренко, Ілич, Юсов, Задоя, Савеленко (Каплієнко, 80), Гайдаш (Можаровський, 67), Ковалевський (Лучкевич, 65), Коньков (к) (Татарков, 60), Лазарович (Коробка, 46).

Голи: Яремчук (6, 53) – Гайдаш (49).

Попередження: Коробка (71).

Вилучення: Коробка (87, повторне попередження).

www.fcdynamo.kiev.ua


* Фото В. Тимченка, В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер