U-21. Ударна остання 15-хвилинка дозволила розгромити «Чорноморець»

U-21. Ударна остання 15-хвилинка дозволила розгромити «Чорноморець»

Матч пройшов у передмісті Одеси, в Совіньйоні, на стадіоні клубної бази «Чорноморця».

У стартовому складі нашого клубу звертав на себе увагу 20-річний Олександр Андрієвський, який минулого тижня підписав із «біло-синіми» довгостроковий контракт. Новачка відразу же кинули в бій, перевіривши у справі з шостою командою чемпіонату. Варто зазначити, Олександру тренери відразу довірили виконувати подачі зі стандартних положень, а наприкінці матчу футболіст відзначився забитим м'ячем.

У турнірній таблиці «Динамо» відстає від «Дніпра» на п'ять очок. За два місяці, що залишилися до завершення сезону, надолужити таке відставання непросто, але цілком можливо. Важливо, що очний поєдинок команди проведуть у Києві. Динамівці зараз втрачати очок просто не мають права, й у матчі з «Чорноморцем» великими силами з перших хвилин пішли в атаку.

Динамівці з перших хвилин почали методично шукати підходи до воріт Зацепіна. Реальні моменти почали виникати ближче до середини першого тайму. Дуже активним був Михайличенко, якому захисники господарів приділяли багато уваги.

З кожною хвилиною одесити все менше думали про атаки. Відрядивши десятьох гравців на захист воріт, гра плавно перейшла на одну половину поля.

У другому таймі негода у вигляді дощу зі снігом та сильний вітер ще більше ускладнила завдання для киян. Тут у нагоді стали характер та сила волі наших молодих гравців. На 48-й хвилині рахунок ледь не було відкрито. Андрієвський добивав м'яча, який парирував воротар, але поцілив у поперечину. А в наступній атаці захисник Азацький головою пробив поруч зі стійкою. У гру Зацепін вступав ледь не кожної хвилини, ставши чи не головною дійовою особою на полі.

Тренер одеситів Геннадій Нижегородов спробував збити темп замінами. На певний час гра заспокоїлася, але виявилося, це було лише затишшям перед бурею. На 74-й хвилині в черговій спробі динамівцям усе ж вдалося знайти ключі до воріт суперника.

Успіх сприяв 17-річному Олексію Щебетун, для якого цей гол став п'ятим у семи проведених у нинішньому сезоні матчах за U-21. Ось такий бомбардир підростає в «Динамо», який вміє у скрутну хвилину взяти відповідальність на себе та поставити переможну крапку.

Час, що залишився до фінального свистка, динамівці провели в атаках. Коли, здавалося, все йде до мінімальної перемоги, друге дихання гостей та розслабленість господарів призвели до ще двох забитих м'ячів.

Андрієвський відзначив свій дебют результативним ударом із гострого кута, а за хвилину до фінального свистка капітан Полегенько реалізував пенальті!



Чемпіонат U-21. 18-й тур

03.04.2015. Совіньон. СОК «Люстдорф». 50 глядачів

«Чорноморець» – «Динамо» – 0:3 (0:0)

«Чорноморець»: Зацепін, Кушніренко, Матушевський, Курко (к), Потароченко, Горбовський, Серденюк, Переверза (Попов, 46), Насимі (Цирюльньов, 82), Мурашов (Волощук, 67), Марковський (Григоренко, 61).

«Динамо»: Рудько, Азацький, Лук'янчук, Нагорний, Шепелєв, Полегенько (к) (Дмитренко, 90+4), Михайличенко, Харатін (Казаков, 86), Андрієвський, Щебетун, Кузик.

Голи: Щебетун (74), Андрієвський (90), Полегенько (90+3, з пенальті)

Попереджений: Матушевський (83).

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер