U-21. «Ворскла» – «Динамо» – 0:2 (+ВІДЕО)

U-21. «Ворскла» – «Динамо» – 0:2 (+ВІДЕО)

Гра складалася для підопічних Унаї Мельгоси та Ігоря Костюка непросто. З перших хвилин кияни намагалися захопити ініціативу та могли відзначитися вже на третій хвилині, проте з непростим ударом Шапаренка впорався воротар, перевівши м’яча на кутовий. Згодом на хороший удар здалеку наважився Оріховський – поруч зі стійкою. Закінчивши так звану розвідку, кияни перейшли до рішучих дій. Хороше закидання зліва на Оріховського, який вбігав до штрафного майданчика, робив Мякушко, але удар Павла в дотик вийшов неточним. З лінії штрафного майданчика пробивав Удод – вище. Проте варто відзначити, що в першому таймі моментів динамівці створили не надто багато. Тренери закликали своїх підопічних грати ширше. «Ворскла» також була не надто активною попереду, але в той же час не давала зайвого простору киянам біля власних воріт. Наша команда взяла на озброєння дальні удари, але й вони до певного моменту не приносили користі, адже у воротах та на виходах надійно грав Вічний. Одного разу м’яч таки побував у сітці воріт полтавчан – його туди спрямував метрів із 14-ти Мякушко після пасу з глибини поля Оріховського, але зробив це з положення поза грою. Словом, головне завдання – забити – команди залишили на другий тайм.

Після перерви гра загострилася, причому на полі стало більше грубощів, закипіли пристрасті. Через пошкодження був вимушений залишити поле Шепелєв. Тим часом сніг посилився, поле та м’яч стали ще мокрішими та слизькими. Багато боротьби точилося в центрі поля, команди часто припускалися втрат м’яча. У ході однієї з атак кияни тричі завдавали ударів по воротах суперника з меж штрафного майданчика. Останнього разу на добивання першим встигнув Мякушко та забив, нарешті, за правилами. Але моментом раніше м’яч влучив у руку захисника ворсклян Максименка, тому рефері призначив пенальті та вилучив гравця господарів. Одиннадцятиметровий удар чітко реалізував той же Мякушко, збільшивши кількість своїх забитих м’ячів до 13-ти. У подальшому м’яч більше тримався у динамівців, але складні погодні умови сприяли великій кількості браку.

Останні хвилини виявилися доволі напруженими, уже в компенсований час небезпечних ударів завдавали Щебетун, Лєднєв, Шапаренко та Тимчик. Нарешті, кияни все ж досягли свого: з паса Лєднєва відзначився Щебетун, який пробив із лінії воротарського майданчика, знявши всі питання про переможця.

Сезон 2016/2017. Чемпіонат U-21. 17-й тур

02.12.2016. с. Копили. Поле НТБ ФК «Полтава»

«Ворскла» – «Динамо» – 0:2 (0:0)

«Ворскла»: 50. Вічний, 35. Максименко, 5. Остапенко, 44. Даллку, 20. Квасний, 48. Грабчак, 18. Гаркуша (36. Таранушич, 58), 16. Ічанський (к), 39. Мельник (32. Зосенко, 78), 45. Брага, 22. Прядун (73. Варен, 82).

«Динамо»: 12. Маханьков, 2. Лук’янчук (к), 4. Михайличенко (3. Осман, 68), 7. Мякушко, 8. Очигава (5. Карась, 85), 9. Шапаренко, 16. Шепелєв (6. Алібеков, 55), 13. Оріховський, 18. Тимчик, 19. Удод (10. Щебетун, 61), 20. Лєднєв.

Голи: Мякушко (65), Щебетун (90+4).

Попереджені: Брага (47), Прядун (48), Ічанський (49), Остапенко (57) – Лук’янчук (48)

Вилучений: Максименко (64).

Фотогалерея гри доступна в матч-центрі

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер