U-21. Скористатися осічкою «Дніпра» в матчі з «Зорею» не змогли

U-21. Скористатися осічкою «Дніпра» в матчі з «Зорею» не змогли

Переможний склад не змінюють. Напевно, цим негласним правилом керувався тренерський штаб молодіжного складу «Динамо» напередодні гри. У попередньому турі динамівці за відсутності Вісенте Гомеса  розгромили в Одесі «Чорноморець» (3:0). Й й грі із «Зорею» у стартовому складі «Динамо» вийшли всі ті ж 11-ть гравців.

Проте, якщо минулого тижня голів довелося чекати доволі довго, то цього разу рахунок було відкрито вже на шостій хвилині. Причому зробили це гості. Після навісу з лівого флангу Квашук переправив м’яча правіше на Тєртишного, й той із кількох метрів спрямував м’яча до сітки воріт.

Пропустивши гол, динамівці прибрали ініціативу до своїх рук та почали проводити одну атаку за іншою, переважно флангами. Небезпечними, проте неточними, вийшли удари у Харатіна та Михайличенка. А найнебезпечніший момент у ці хвилини мав Андрієвський, який із меж штрафного майданчика поцілив у поперечину, від якої м’яч відскочив практично на лінію воріт та вилетів у поле. Проте час ішов, гості вдало оборонялися, й до перерви рахунок так і не змінився.

У перерві тренерський штаб «Динамо» вдався до певних корективів у складі. І якщо заміну Рудька на Маханькова можна вважати плановою – голкіпери відстояли по тайму, то от заміна Харатіна може мати кілька причин. Можливо, він буде залучений до завтрашнього матчу перших команд. До речі, як завжди, домашню гру дублерів наживо спостерігав Сергій Ребров. Причиною заміни може бути й жовта картка, яку Ігор отримав уже в дебюті матчу. А, можливо, це пов’язано з тим, що Ігоря викликано до розташування юнацької збірної України U-20, яка продовжує підготовку до фінальної частини ЧС-2015 у Новій Зеландії.

Щоправда, інший динамівець, викликаний до збірної U-20, Павло Полегенько, провів повний матч. Більше того, на 60-й хвилині він став автором голу у відповідь, зрівнявши рахунок ударом із пенальті, призначеного за гру Калініна рукою у своєму штрафному майданчику.

До речі, для капітана динамівської молодіжки це другий гол у поточному сезоні, перший він забив у попередньому турі, й також з пенальті.

Часу вирвати перемогу у динамівців було вдосталь – цілих півгодини. «Біло-сині» атакували, проте до стовідсоткових загроз воротам гостей справа не доходила. Не допомогли й заміни та перестановки на полі – переведення Полегенька до півзахисту після виходу на поле Тимчика та вихід більш націленого на атаку Книша замість Нагорного. Луганчани вміло оборонялися, вкотре довівши свій статус незручного суперника для динамівської молодіжки.

Отже, «Динамо» втрачає очки, не скориставшись тим, що «Дніпру» не вдалося перемогти «Металіст» (0:0).

Чемпіонат U-21. 19-й тур

11.04.2015. Чапаївка. НТБ «Динамо». 200 глядачів

«Динамо» – «Зоря» – 1:1 (0:1)

«Динамо»: Рудько (Маханьков, 46), Азацький, Лук'янчук, Нагорний (Книш, 84), Шепелєв (Оріховський, 90+1), Полегенько (к), Михайличенко, Харатін (Казаков, 46), Андрієвський, Щебетун, Кузик (Тимчик, 76).

«Зоря»: Левченко,  Опанасенко (Скворцов, 46), Шершень, Бородай, Калінін, Васильченко (Солдатенко, 76), Тєртишний (к), Ярмаш (Шапочка, 65), Квашук (Стеценко, 90+3), Білоусов (Король, 72), Луканов.

Голи:  Полегенько (60, з пенальті) – Тєртишний (6).

Попереджені: Харатін (3), Кузик (28), Андрієвський (61) – Калінін (59).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер