U-15 стартувало з нічиєї, U-17 знову перемагає

U-15 стартувало з нічиєї, U-17 знову перемагає

У вівторок у місті Саки стартував фінальний турнір Дитячо-юнацької футбольної ліги серед команд U-15 (хлопці 1993 року народження). У групі «А» «Динамо» протистоять дніпропетровський «Дніпро», ДЮСШ-11 з Одеси та BRW-BIK (Володимир-Волинський). А у групі «В» за перше місце, яке дозволить вийти до фіналу, змагаються «Карпати» (Львів), РВУФК (Київ), «Чорноморець» (Одеса) та «Шахтар» (Донецьк).

У першому турі підопічні Павла Кикотя та Олександра Біби зіграли внічию з BRW-BIK – 0:0. В іншому матчі групи ДЮСШ-11 (Одеса) з мінімальним рахунком обіграла ФК «Дніпро» (Дніпропетровськ). У групі «В» «Шахтар» (Донецьк) здобув перемогу над львівськими «Карпатами» – 2:1, а РВУФК (Київ) і «Чорноморець» завершили матч з рівним рахунком 2:2. У другому турі, який відбудеться в середу, «Динамо» зіграє з «Дніпром», а 4-го липня проведе матч із ДЮСШ-11. Матч за третє місце і фінал відбудуться 5-го липня.

Тим часом у Нікополі продовжується фінальний турнір серед команд U-17 (хлопці 1991 року народження). Вчора підопічні В’ячеслава Семенова та Сергія Журавльова в другому турі перемогли «Чорноморець» -1:0. З таким самим рахунком завершився і другий матч групи між «Шахтарем» и BRW-BIK - перемогу святкували гравці з Донецька. У групі «В» «Карпати» обіграли запорізький «Металург» - 3:2, а київський «Арсенал» виявився сильнішим за ЛВУФК (Луганськ) – 2:1. Завершальний матч у групі «Динамо» проведе 3-го липня проти «Шахтаря».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер