U-19: почали з поразки

U-19: почали з поразки

Із поразки розпочала виступ у відбірному еліт-раунді Євор-2008 (U-19) юніорська збірна України. Підопічні Олександра Лисенка в рамках кваліфікаційного турніру, який проходить в Вірменії, у 7 групі поступились іспанським ровесникам.

Хоча розпочиналось усе для наших хлопців – краще й не придумаєш. На 17-й хвилині іспанці порушили правила порти Білого, і нападник «Динамо» Андрій Ярмоленко впевнено реалізував пенальті. Піренейці оговтались досить швидко, і через чотири хвилини зрівняли рахунок.

У другому таймі українці володіли територіальною перевагою, але голи влітали виключно у ворота динамівця Артема Кичака. На 65-й хвилині іспанці забили м’яч після швидкої контратаки, а остаточний результат установили вже на останній хвилині.

Окрім вищеназваних гравців, також у дебютному для українців матчі в еліт-раунді брали участь динамівці Кирило Петров, Роман Зозуля, Артем Кравець і Олексій Довгий (який зараз на правах оренди виступає в київському ЦСКА).

Іспанія (U-19) – Україна (U-19) – 3:1
Україна (U-19): Кичак, Сагайдак (Ковальов, 76), Довгий, Петров, Микицей, Білий, Степаненко, Мартинюк (Кравець, 46), Політило, Зозуля (Сворак, 67), Ярмоленко.

Голи: Ярмоленко (17, пен) – Еміліо Нсуе (21, 90), Аарон Нігуес (65).

В іншому матчі групи збірна Туреччини обіграла вірмен 2:1 і тепер ділить з іспанцями перше місце. Збірна України поки що займає останнє місце.

Наступний матч наша команда проведе 24 травня, у якому зустрінеться з вірменськими однолітками.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер