U-19: перемога на прощання

U-19: перемога на прощання

 

Автор дубля – Артем Кравець
Фото www.ffu.org.ua

Збірна України U-19 у заключному турі еліт-ранду Євро-2008 здобула впевнену перемогу над турецькими однолітками з рахунком 3:0. Щоправда, результат цього матчу жодної турнірної мотивації не мав, оскільки збірна Іспанії, обігравши наших хлопців у 1-му турі 3:1, завчасно забезпечила собі перше місце в групі.

Поєдинок українці розпочали дуже впевнено. Особливою активністю виділявся нападник «Динамо» Артем Кравець. Саме йому і судилось стати автором першого м’яча. На 25-й хвилині Артем виявися в потрібному місці, замкнувши на дальній стійці навіс Сворака з кутового. Збільшити перевагу «синьо-жовтим» вдалось ще до перерви. На 40-й хвилині знову після подачі з кутового (цього разу у виконанні Мартинюка) Олексій Довгий (також належить «Динамо», але на правах оренди виступає в київському ЦСКА) головою розстріляв сітку турецьких воріт.

У другій половині гри підопічні Лисенка довели рахунок до розгромного. Комбінація вийшла чисто «динамівською». Турецькі футболісти захопились атакуючими діями, Петров перехопив один із пасів і відразу ж переадресував м’яч Кравцю. Артем першим дотиком прийняв м’яч, а другим оформив дубль. На останніх хвилинах юний нападник міг зробити хет-трик, але його удар з пенальті воротар витягнув.

Таким чином, збірна України посіла у своїй групі друге місце, яке, на жаль, не дає права виступати на європейському форумі.

 

Україна (U-19) – Туреччина (U-19) – 3:0

Україна (U-19): Кичак, Довгий, Сагайдак, Сворак, Політило (Білий, 50), Кравець, Ярмоленко, Степаненко (Пінчук, 83), Мартинюк, Микицей, Петров.

Голи: Кравець (25, 72), Довгий (40).

На 88-й хвилині Кравець не реалізував пенальті.

Вилучення: Шентюрк (84).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер