У день подарунків «Манчестер Сіті» приніс своїм фанатам перемогу

У день подарунків «Манчестер Сіті» приніс своїм фанатам перемогу

«Манчестер Сіті» цього дня приймав на Etihad Stadium «Сандерленд».

Підопічні Мануеля Пеллегріні не стали відкладати справу в довгий ящик, і з перших хвилин почали тиснути на суперника. Упродовж десяти хвилин, від 12-ї до 22-ї, господарі поля тричі поцілили у ворота «чорних котів», відзначаючись кожні п’ять хвилин. Голи на свій рахунок записали Рахім Стерлінг, Яя Туре та Вільфред Боні. Дві гольові передачі при цьому віддав Кевин де Брюйне, який забив четвертий гол у ворота «Сандерленда» на 54-й хвилині. Гості відповіли лише голом престижу у виконанні Боріні на 59-й хвилині. На 68-й хвилині Давид Сильва заробив пенальті, але його не реалізував Боні. Таким чином, матч завершився з рахунком 4:1.

Додамо, що за рахунку 4:1 на 62-й хвилині на поле вийшов екс-динамівець Джермейн Ленс, проте нічим особливим у грі він не відзначився. 

У цій грі Мануель Пеллегріні використав такий склад: Харт – Санья, Отаменді (Компані, 62, Демікеліс, 71), Мангала, Коларов – Туре (Делф, 62), Фернандіньйо – Де Брюйне, Стерлінг, Давид Сильва – Боні. Зазначимо, що лише дев’ять хвилин на полі перебував Компані, який швидко отримав пошкодження й відразу попросив заміну.

Ця перемога дозволила «Манчестер Сіті» залишитися на третьому місці та скоротити відстань від першої та другої сходинок. Наступний матч команда Пеллегріні проведе найближчого вівторка, коли зіграє в гостях із лідером першості, «Лестер Сіті», від якого «МанСіті» відстає на три очки.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер