У «Динамо» розписана кожна година

У «Динамо» розписана кожна година

Усе менше часу залишається до матчу «Динамо» – «Рубін». Суперники в хорошому настрої, перемігши у п'ятницю в національних чемпіонатах, підходять до очної зустрічі.

У суботу гравці, які виступали в поєдинку з «Оболонню», проходили курс відновлення, а незадіяні, або ті, що провели мало часу, зіграли поєдинок із молодіжним складом. Матч складався з трьох таймів по 15 хвилин кожен. Юрій Сьомін перевірив у справі наступних виконавців: Коваль (Богуш, 23), Бетао, Юссуф, Попов, Гармаш, Корреа, Теміле, Калитвинцев (Рибалка, 23), Нінкович, Алієв, Кравець. Зустріч завершилася перемогою «основи» 2:0, голи наприкінці забили Кравець та Гармаш.

Наступного дня, в неділю, динамівці в повному складі заїхали на базу, де зосередилися на підготовці до гри з «Рубіном». У вчорашньому тренуванні під керівництвом Юрія Сьоміна працювали всі провідні гравці, в тому числі Алієв та Мілевський, які не потрапили до заявки на матч із «Оболонню». Хлопці сповнені бажання довести, що гідні місця у стартовому складі команди.

Відповідно до регламенту УЄФА, в понеділок увечері тренування «Динамо» буде відкритим для ЗМІ, а перед ним Юрій Сьомін проведе прес-конференцію. Сьогодні вранці гравці відпочивають, а опівдні здійснять прогулянку лісовими стежками Кончі-Заспи.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер