Ель Каддурі забив гомілкостоп

Ель Каддурі забив гомілкостоп

Травми переслідують Бадра Ель Каддурі в нинішньому році. Лише встиг марокканець відновитися після ушкодження, набрати відмінну форму й повернути місце у стартовому складі команди, як знову довелося звертатися до лікарів. Наприкінці матчу з БАТЕ марокканець вступив у єдиноборство, після чого впав на тверде від морозу поле. Про продовження гри мова вже не велася – на ношах Бадра понесли з поля.

Після поверненню до Києва футболіст вирушив на обстеження. Найгірші побоювання не підтвердилися – зробивши МРТ, лікарі встановили у динамівця сильне забиття гомілкостопа і розтягнення зв’язок. Бадру оперативно було накладено на травмовану ногу фіксувальну лангету, ходити з якою йому доведеться найближчі п’ять-сім днів. Таким чином, Ель Каддури пропустить підготовчий збір у Туреччині, на який команда вирушає в неділю вранці. Також під знаком питання участь гравця в завершальній грі 2010 року, проти «Шерифа».

Як раніше повідомлялося, «поза грою» залишився захисник Данило Сильва. У бразильця розтягнення м’яза задньої поверхні стегна. Лікарі приписали Данило консервативний курс лікування, який він вирушив проходити в себе на батьківщині. Якщо все буде гаразд, до тренувань Сильва зможе приєднатися на січневому підготовчому зборі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер