У фіналі Кубка України «Динамо» зіграє з «Ворсклою»

У фіналі Кубка України «Динамо» зіграє з «Ворсклою»

У поєдинку 1/2 фіналу між «Маріуполем» і «Ворсклою», який проходив у Маріуполі, перемогу здобули гості в серії 11-метрових - 1:1 (2:3).

У першому таймі господарі вийшли вперед завдяки дальньому удару Горбунова. З невеликим рикошетом від Чурка, м'яч прошмигнув у ворота. Гості відігралися в другій половині зустрічі з пенальті. Тищенко сфолив на Степанюку, а Кане точно пробив в лівий кут. В кінці основного часу «Ворскла» була близькою до того, щоб вирвати перемогу, але рахунок на табло не змінився. Не змінився він і в додатковий час. А ключовий епізод трапився на 119-й хвилині, коли у полтавців замість голкіпера Резніка на поле вийшов 16-річний Ісенко. У серії 11-метрових юний воротар відбив три удари і вивів свою команду в другій в її історії фінал Кубка.

24.06.2020. Маріуполь, стадіон ім. В.С.Бойка. Без глядачів

1/2 Кубка України

«Маріуполь» - «Ворскла» - 1:1 (2:3 по пенальті)

Голи: Горбунов (37) – Кане (80, з пенальті)

«Ворскла»: Резнік (Ісенко, 119), Сапай, Ндіайе (Баєнко, 81), Чеснаков, Пердута, Пуцлін, Скляр, Кане, Кулач (Кравчук, 60), Ребенок (Шехіч, 76), Степанюк.

Тож у фінальному поєдинку національного Кубка, який відбудеться 8 липня на стадіоні «Арена Львів», зійдуться «Динамо» і «Ворскла». Кияни виступлять у якості номінальних господарів поля.

Нагадаємо, що «Динамо», у свою чергу, тижнем раніше, завдяки дублю Дуелунда, у півфіналі обіграло «Минай» - 2:0.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер