У гості до знаменитого земляка

У гості до знаменитого земляка

Головний приз дістався хлопцям із ДЮФК «Одеса», які, як і належить переможцям, подолали турнірну дистанцію без поразок. Зазначимо, що ігри проходили на стадіоні, де свої перші кроки робив майбутній знаменитий футболіст.

Від організаторів усі учасники отримали грамоти, м’ячі та постери з автографами зірок київського «Динамо», красиві кубки. А переможці, вихованці ДЮФК «Одеса», вже вдруге на запрошення Леоніда Буряка минулої суботи приїхали до Києва, аби зіграти товариський матч зі своїми однолітками з ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Матч проходив на полі НТБ «Нивки», й господарі (підопічні Юрія Ястребинського та Павла Нєвєрова) виявилися не дуже гостинними, перемігши одеситів.

Утім, підсумок матчу не надто засмутив гостей. Леонід Буряк потурбувався про те, аби для хлопців із Одеси було організовано екскурсію містом, потім вони відвідали матч Ліги Парі-Матч між «Динамо» та «Олександрією» (клубів, які свого часу тренував Леонід Йосипович), який проходив на НСК «Олімпійський», після чого повернулися до Одеси з подарунками від свого знаменитого земляка.

Наступного року Кубок Леоніда Буряка, цілком можливо, стане міжнародним, а його переможець обов’язково приїде до Києва, аби зіграти зі своїми динамівськими однолітками. Сам же Леонід Йосипович, провівши час із дітлахами, також вирушив до Одеси, де в неділю, 13 вересня, перед поєдинком чемпіонату України з «Волинню» на Алеї слави перед стадіоном «Чорноморець» було урочисто відкрито іменну плиту, «зірку» Леоніда Буряка, за вагомий внесок в історію головного клубу Південної Пальміри.

* фото www.chernomorets.odessa.ua

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер