На базу «Динамо» завітали діти з київської школи-інтернату №15

На базу «Динамо» завітали діти з київської школи-інтернату №15

Діти завітали до “святая святих” нашого клубу на запрошення Фан-клубу ФК “Динамо” (Київ), який організував для них трансфер на базу та провів екскурсію.

Спершу юним уболівальникам запропонували відвідати головний корпус, де проживають футболісти першої команди “Динамо”. Екскурсовод провів діток до конференц-залу, у якому відбуваються зустрічі гравців і тренерів із представниками ЗМІ, показав тренажерний зал і кімнату для проведення теоретичних занять. 

Хлопці та дівчата з цікавістю розглядали місця, де живуть, тренуються та відпочивають їхні улюблені футболісти, та мали змогу зробити безліч фото.

У другій частині екскурсії діти пройшли повз тренувальні поля до критого манежу, у якому взимку займаються та проводять матчі динамівські команди. А на згадку про поїздку на базу нашого клубу гості отримали приємні подарунки від ФК “Динамо” Київ.

Про враження юних уболівальників від візиту до домівки “Динамо” розповів учитель фізичного виховання спеціальної школи-інтернату №15 Василь Володимирович Матвіїв:

“На подібній екскурсії діти побували вперше, але наша школа підтримує контакт із футбольним клубом “Динамо” вже багато років. Наші учні неодноразово виводили футболістів киян і збірної України на різноманітні матчі.

Діткам дуже сподобалася екскурсія, вони в захваті! Зараз в автобусі панує тиша, хлопці та дівчата осмислюють цю здійснену мрію.

Усі наші діти є членами Спеціальної Олімпіади України - всеукраїнської громадської організації, яка входить до світової спортивної організації Special Olimpics. Вони займають високі місця в олімпійських змаганнях із футболу, баскетболу, легкої атлетики, лижних перегонів та інших видів спорту. А “Динамо” регулярно надає нам безкоштовні квитки на матчі, я вважаю, що клуб робить дуже корисну справу. Обов’язково кличте до вас іще - ми завжди це підтримаємо!”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер