У Львові відбувся матч пам'яті Андрія Гусіна

У Львові відбувся матч пам'яті Андрія Гусіна

У грі на його честь взяли участь футболісти київського «Динамо», з якими Андрій Леонідович кував динамівську славу 2000-х, граючи пліч-о-пліч за часів своєї ігрової кар’єри та ветерани львівських «Карпат», де він починав свою футбольну кар’єру.

Серед учасників – близький друг сім’ї Гусіна Василь Кардаш та старший син Андрій Гусін-молодший, який зараз виступає за молодіжний склад дніпропетровського «Дніпра». Обидва зіграли по тайму за кожну з команд. Також на останніх хвилинах поєдинку у гру вступив молодший син Гусіна Іван, замінивши Сергія Реброва та передавши капітанську пов’язку своєму брату. Звичайно ж, на  матчі були присутні родичі Гусіна, батьки Леонід Володимирович та Валентина Василівна, дружина Христина.

Київське «Динамо», очолюване славетним динамівцем Володимиром Мунтяном, було представлене у цьому матчі в такому складі: Олександр Шовковський, Віталій Рева, Олександр Головко, Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський, Сергій Федоров, Олег Лужний, Василь Кардаш, Артем Яшкін, Олександр Радченко, Сергій Беженар, Олександр Алієв, Сергій Ребров, Максим Шацьких.

Вони вийшли на поле у спеціальних футболках із зображенням Андрія Гусіна.

Вболівальників, яких зібралося на трибунах стадіону «Україна» кілька тисяч, палко підтримували команди та оплесками зустрічали кожну вдалу дію. Грали команди два тайма по 40 хвилин.

Сама зустріч проходила в цікавій боротьбі, де були винахідливі фінти, майстерні удари, ефектні сейви воротарів, багатоходові комбінації і, звичайно, голи. Власне гра подарувала численним глядачам багато емоцій та вражень. Незважаючи на те, що ніхто із суперників не хотів поступатися в єдиноборствах, матч проходив у коректній боротьбі. У першому таймі відзначитися вдалося Максиму Шацьких, а зрівняв рахунок Володимир Ковалюк, з кількох метрів «розстрілявши» Шовковського.

Під час перерві серед присутніх глядачів було розіграно призи, а щасливі номери обирали мама Гусіна Валентина та дружина Христина.

Також відзначимо, що під час кожної заміни гравців, які залишали поле та йшли до роздягальні, у щільне кільце брали діти, яким було просто неможливо відмовити у автографі чи фото на пам’ять.

По перерві м’яч на честь свого батька забив Андрій Гусін-молодший, отримавши передачу на лінію воротарського майданчика та вивіши свю команду вперед. Він же за кілька хвилин записав на свій рахунок дубль. Також відзначився і головний тренер «Динамо» Ребров, який скористався чудовим пасом зліва Шацьких.

Як кажуть, старі зв’язки не забуваються. Автором п’ятого м’яча став Алієв. А ще один гол забив Іван Гусін! За кілька хвилин, що залишилися до фінального свистка «Карпати» відзначилися ще тричі зусиллями Гараса, Шумського та Покладка.

Таким чином, 6:4 – перемога за динамівськими зірками. Але, як кажуть, рахунок у подібних матчах не має значення. Зустріч проходила в атмосфері справжньої дружби, щирості і тепла. Завершився матч спільним фто команд на пам’ять.

Мабуть, такі події – найкращий вияв шани до світлої пам’яті футболіста, тренера, партнера, друга, батька, чоловіка і просто чудової людини Андрія Гусіна.

Після закінчення поєдинку усі зібралися на невеликий фуршет, згадали загиблого теплими словами, поділилися спогадами, подумали кожен про своє та просто помовчали.

Пам’ять про Андрія Леонідовича завжди житиме у наших серцях.

* фото Є. Кравс

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер