У нашому фокусі: 3 дуелі в поєдинку «Дніпро» - «Динамо»

У нашому фокусі: 3 дуелі в поєдинку «Дніпро» - «Динамо»

Сергій Кравченко  Сергій РИБАЛКА

Опорний півзахисник Сергій Кравченко перейшов із київського «Динамо» до «Дніпра» та, дебютувавши 28 лютого 2010 року, проводить у клубі вже 6-й сезон (із від'їздом на один футбольний рік до «Волині»). Досвід, а йому вже 33 роки, дозволяє Кравченку добре читати ігрові ситуації, але, в той же час, позначається й вік, що обмежує його швидкісні можливості.

Динамівець Рибалка опинився в нинішньому сезоні у вирі загальної незбалансованої гри всієї команди. Майбутній матч із «Дніпром» для нього, як і для всіх його партнерів, є черговою можливістю знайти рівень взаєморозуміння, необхідний для вирішення серйозних завдань.

Руслан Ротань – Сергій СИДОРЧУК

Зовсім нещодавно, 29 жовтня, капітан наших майбутніх суперників відзначив свій 35-й день народження. Так само, як і для Сергія Кравченка, попереднім клубом для Ротаня було київське «Динамо», звідки він взимку 2008 року повернувся до рідного для нього «Дніпра». З того часу Руслан абсолютно заслужено заробив статус легенди, а про його нинішній рівень, родзинкою якого є найкраще у країні виконання стандартів, свідчать регулярні виклики до збірної України, в якій він в останній грі відбору на ЧС-2018 із Косовом голом підтвердив невтрачену з роками високу майстерність.

Колосальний обсяг роботи, що виконується на полі Сергієм Сидорчуком, не завжди кидається в очі простому вболівальнику. Його завданням є перекриття зон у середині поля можливих атак суперника та участь у атакуючих підходах команди. Збільшивши ефективність своїх дій, Сергій значно посилить усю ігрову структуру «Динамо». Пас на Дерліса Гонсалеса в нещодавньому гостьовому матчі Ліги чемпіонів із «Бенфікою», що призвів до пенальті у ворота «орлів»,  це саме те, що, як кажуть, лікар прописав для оздоровлення нинішнього «Динамо».

Андерсон Піко – Віктор ЦИГАНКОВ

Окрасою майбутнього поєдинку, можливо, стане протистояння 27-річного бразильця «Дніпра» Андерсона Піко та 18-річного динамівця Віктора Циганкова.

Антиподи з точки зору фізичної конституції тіла, обидва здатні на справжню футбольну імпровізацію, яка не лише радує вболівальників, але й може вирішити на користь своєї команди як ігровий епізод зокрема, так і підсумок матчу загалом.

Піко загалом більш передбачуваний, ніж молодий талант «Динамо», але в той же час більш сильний фізично, що в загальному плані певною мірою зрівнює їхні шанси стати ключовими персонами майбутньої гри, в якій, можемо припустити, при всій полярності розташування клубів у турнірній таблиці, на нас чекає цікавий футбольний спектакль.

Олег Задерновський

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер