У новій формі – до нових перемог!

У новій формі – до нових перемог!

У прес-конференції, яка була зібрана з цієї нагоди в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського, взяли участь віце-президент ФК «Динамо» (Київ) Олексій Семененко, генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе, головний тренер Сергій Ребров, а також старший спеціаліст зі спортивного маркетингу компанії adidas Україна Андрій Рябець.

- Мені приємно, що ми співпрацюємо з компанією adidas. У нас ніколи не виникало проблем, і я вважаю adidas однією з провідних торгівельних марок світу. Тому, напевно, «Динамо» й уклало угоду з нею. Я радий, що кожного року ми отримуємо форму, й мені залишається лише побажати, щоб ми якомога довше були з цією компанією, – першим узяв слово Сергій Ребров.

- Мені пощастило, адже всюди, де мені доводилося працювати, був adidas. Кожного року оновлюється дизайн, технології, й дають можливість давати футболістам усе найкраще, що є в adidas. Хотілося б, щоб у цьому сезоні «Динамо» досягло успіху як у внутрішньому чемпіонаті, так і в Лізі Європи, – доповнив наставника «Динамо» Резо Чохонелідзе.

- Приємно чути на свою адресу та адресу компанії такі слова. Ми також дуже цінуємо нашу співпрацю з ФК «Динамо» (Київ). Це бренд, який знають у всьому світі. Ми раді, що маємо такого партнера, й у майбутньому будемо намагатися поставляти лише найбільш якісну продукцію для футболістів «біло-синіх», щоб наші партнери були впевнені в нас, – й після слів вдячності представника компанії adidas Андрія Рябеця на адресу ФК «Динамо» (Київ) прийшов час з’явитися футболістам, які й наочно презентували новий комплект екіпірування на найближчі два сезони.

Під спалахи фотокамер до журналістів вийшли Олександр Шовковський, Олег Гусєв, Денис Гармаш, Юнес Беланда та Андрій Ярмоленко. Трохи попозувавши, гравці дали експрес-коментарі стосовно нової форми.

Олександр Шовковський: Яка б не була форма, все одно нам виходити на поле та здобувати перемоги. Не дуже принципово, яка форма, але приємно, коли вона нова.

Олег Гусєв: Красива форма. Головне, що влітку, за спекотної погоди, в ній не буде жарко. А взимку, сподіваюся, видадуть термобілизну (посміхається).

Денис Гармаш: Як на мене, це найкращий зразок форми за останні кілька років. Сподіваюся, що в ній нам вдасться посісти одні з найвищих місць у чемпіонаті України та Лізі Європи.

- Не одні з найкращих, а єдине – перше, – із дружньою посмішкою виправив партнера по команді Олег Гусєв.

Марокканець Юнес Беланда висловив своє захоплення від нової форми французькою мовою, а коли черга дійшла до Андрія Ярмоленка, він пожартував, мовляв, Юнес уже все сказав й додати особливо немає чого.

Після того, як футболісти вирушили готуватися до відкритого тренування, журналісти ще поставили кілька питань учасникам прес-конференції.

- Андрію, цифри ви називати, напевно, не будете, але можете сказати: чи задоволені ви рівнем продаж футболок «Динамо»?

- Ви правильно сказали, що цифр ми називати не будемо. Але можу сказати, що ми задоволені тією роботою, що ми проводимо з ФК «Динамо» (Київ) кожного року. Звичайно, нам є ще куди прогресувати, й ми над цим працюємо.

- Що змінилося в нинішньому комплекті форми, порівняно з попередніми?

- Ви мали звернути увагу, що форма виконана в традиційному динамівському кольорі, білому, також на ній присутні білі смуги. Ми отримали від ФК «Динамо» (Київ) ідею, якими вони хочуть бачити футболки, а саме повернення до 1986 року, коли «Динамо» переграло мадридський «Атлетико» у фіналі Кубка володарів Кубків.  Сподіваємося, що цей рік буде для команди таким же успішним.

- Сергію Станіславовичу, за ваші роки виступів у «Динамо» форма якого року запам’яталася найбільше?

- Я грав у формах різних марок, але adidas було достатньо. Якусь одну з них згадати не можу, тому що ми не замислювалися над цим. Правильно Саша (Шовковський – прим.) сказав, що неважливо, яка форма, головне, щоб вона подобалася глядачам, а футболістам приємно завжди виходити в новій, особливо перед стартом сезону. У всіх клубах Європи, де я грав, перед новим сезоном оновлюють форму, аби збільшити продаж футболок.

- Особисто вам форма якого кольору більше подобається – білого чи синього?

- Я вже казав, що не особливо важливо, якого вона кольору. Коли ми грали, про форму взагалі не замислювалися. Але зараз футбольна індустрія йде вперед, і якщо подивитися на колір бутс футболістів, забарвлення форми, для них, напевно, це є дуже важливим. Для нас же це була ледь не остання складова успіху.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер