У Олега Гусєва – ювілей!

У Олега Гусєва – ювілей!

Із київським «Динамо» майбутній лідер команди, як на полі, так і за його межами, пов'язав себе в 2003 році. У футбольному житті універсал Гусєв має досвід виступів, напевно, на всіх позиціях і в усіх амплуа, хіба що за винятком воротаря. І ніде він не був слабкою ланкою, що ще раз підтверджує його високий професіоналізм.

Олег Гусєв
легендарний динамівець! І це чиста правда, адже саме удар Гусєва привів збірну України до найвищого досягнення в історії національної команди чвертьфіналу чемпіонату світу-2006, після того, як він реалізував вирішальний пенальті в серії 11-метрових проти Швейцарії. Були в кар'єрі Гусєва й непрості періоди, пов'язані із серйозними травмами. Незважаючи на це, Олег завжди повертався на поле й доводив свою спроможність упевненою та результативною грою, залишаючись на провідних ролях за всіх наставників «Динамо» та національної збірної.

Авжеж, на висококласних футболістів завжди є попит не лише в рідній країні, а й за її межами. І Олег Гусєв не виняток. Але, будучи динамівцем до мозку кісток, за що він заслужив любов «біло-синіх» уболівальників та повагу суперників, Олег завжди залишався й залишається вірним своєму клубу
«Динамо»!

Гусєв
триразовий чемпіон України та переможець національного Кубка, дворазовий тріумфатор Суперкубка країни, півфіналіст Кубка УЄФА, кавалер ордена «За мужність» III ступеня, а також багатьох інших, не менш цінних футбольних нагород! Ось уже 10 сезонів поспіль улюбленець київської публіки вірою та правдою служить рідному «Динамо»!

У цей святковий день хочеться побажати Олегу міцного здоров'я, щоб травми завжди оминали його, гармонії в особистому житті, перемог на футбольних аренах та якомога частіше радувати вболівальників команди своєю яскравою та результативною грою!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер