У Румунії приїзд київського «Динамо викликав ажіотаж

У Румунії приїзд київського «Динамо викликав ажіотаж

Хоча завтра, в день матчу, синоптики прогнозують, що буде ясно та світитиме сонце. Ще до вильоту в залі очікування аеропорту «Бориспіль» до футболістів підходили пасажири інших рейсів, які чекали на оголошення про посадку. Вочевидь, вони цікавляться футболом та підтримують нашу команду, адже просили гравців залишити автограф та сфотографуватися на пам’ять, а також бажали успіхів. Особливою увагою користувався Андрій Ярмоленко.

Півтори години льоту минули в літаку непомітно. Більшість гравців відпочивали, слухаючи музику, дехто дивився фільми, а хтось просто спав. У Бухаресті динамівську делегацію зустрічали вже не вболівальники, а місцеві журналісти – майбутній матч викликав великий ажіотаж у місті. Одних лише камер було 5-6. Представники ЗМІ зняли вихід нашої команди з аеропорту та провели її до самого автобусу, який відвіз динамівців до п’ятизіркового готелю JV Marriott Hotel.

Як відомо, симпатії шанувальників футболу в Бухаресті розподіляються між двома командами – «Стяуа» та «Динамо». Причому, хто підтримує останніх, щиро бажали успіхів киянам у завтрашньому матчі – по-перше, невдачі конкурентів завжди радують, а, по-друге, назви наших команд співзвучні.

Київських динамівців у завтрашньому матчі цілком можна назвати вершителями долі «Ольборга», адже саме від результату нашого матчу зі «Стяуа» залежить, чи вийдуть датчани до етапу плей-оф.

Нагадаємо, що матч «Стяуа» – «Динамо» відбудеться в четвер, 11 грудня.

Початок гри на «Арені Націонале»– о 22:05 за київським часом.

Світлана Полякова з Бухареста

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер