У стані суперника. «Брюгге» вдома переміг «Ейпен»

У стані суперника. «Брюгге» вдома переміг «Ейпен»

У 18-му турі підопічні Філіпа Клемана приймали на своєму полі «Ейпен». У першому таймі на полі йшла рівна боротьба, але в підсумку жодна з команд реалізувати свої моменти не змогла, тож на перерву суперники пішли за рахунку 0:0.

А от після перерви господарі, очевидно, взяли до уваги підказки та зауваження тренера, перелаштувалися та почали отримувати вигоду із створених моментів у вигляді забитих м’ячів. З різницею у шість хвилин дубль оформив Ланг (на 52-й та 58-й хвилинах). У першому випадку йому асистував Діатта, а у другому – Де Кетелар. А за вісім хвилин до завершення основного часу третій м’яч забив Окереке з подачі Ланга, який заробив три бали за системою «гол+пас». Зазначимо, що «Брюгге» догравав матч у меншості: на 79-й хвилині був вилучений Ванакен.

«Брюгге» провів матч у такому складі: Міньоле, Мата, Мехеле, Рікка, Коссуну, Вормер, Ріц, Ванакен, Діатта (Окереке, 80), Де Кетелар, Ланг (Баджі, 85).

Відзначимо, що «Брюгге» продовжує лідирувати в турнірній таблиці. Підопічні Філіпа Клемана наразі, набравши 39 очок, випереджають «Генк», що йде другим, на п’ять балів, але конкурент провів на дві гри менше.

Тепер бельгійський чемпіонат піде на нетривалі новорічно-різдвяні канікули, які триватимуть до 10 січня. У цей день суперник динамівців на виїзді зіграє із «Сент-Трюйденом», який наразі перебуває на останньому, 18-му місці в турнірній таблиці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер