У стані суперника. «Вільярреал» переміг аутсайдера Прімери, перервавши безвиграшну серію

У стані суперника. «Вільярреал» переміг аутсайдера Прімери, перервавши безвиграшну серію

Підопічні Унаї Емері нарешті вийшли з затяжної безвиграшної серії, яка тривала в чемпіонаті Іспанії з 8 січня – протягом 8-ми матчів. «Вільярреал» на виїзді обіграв одного з аутсайдерів Прімери – «Ейбар».

Проведена широка ротація, особливо в лінії оборони, не завадила «жовтій субмарині» відкрити рахунок уже на першій хвилині поєдинку: Мойсес Гомес скористався передачею від Жерара Морено та реалізував вихід сам на сам проти голкіпера «Ейбара». А на 34-й хвилині перевагу гостей подвоїв Карлос Бакка, якому знову асистував Морено.

Однак гру єврокубкових суперників «Динамо» складно було назвати бездоганною – «Вільярреал» мав проблеми як із реалізацією, так і з надійністю гри в обороні. Команди могли піти на перерву за доволі хиткого рахунку, однак «Ейбар» не використав шанс відквитати один м’яч на 42-й хвилині, коли арбітр призначив пенальті у ворота «Вільярреала» за гру рукою Еступіньяна у своєму штрафному. Серхіо Асенхо виручив після удару Естебана Бургоса з 11-ти метрів. Проте на початку другого тайму скоротити відставання в рахунку господарі все ж таки змогли – автором точного удару став Серхі Енріч.

За 10 хвилин до завершення основного часу пряму червону картку за грубий фол отримав хавбек «Вільярреала» Етьєн Капу. Однак підопічним Унаї Емері вдалося в меншості не лише зберегти позитивний для себе рахунок, а й збільшити перевагу. На 87-й хвилині Альфонсо Педраса втілив контратаку «жовтої субмарини» у третій забитий гол – 3:1.

Після 27-ми турів «Вільярреал» набрав 40 очок і залишається на 7-й позиції в турнірній таблиці Прімери. Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти київського «Динамо» іспанці проведуть найближчого четверга, 18 березня, на своїй домашній арені «Естадіо де ла Кераміка». Нагадаємо, у першій зустрічі в Києві динамівці поступилися з рахунком 0:2.

«Ейбар» - «Вільярреал» - 1:3 (0:2)

Голи: Енріч (55) – Гомес (1), Бакка (33), Педраса (87).

Склад «Вільярреала»: Асенхо – Хауме Коста (Маріо Гаспар, 64), Фойт, Фунес Морі, Еступіньян – Трігерос, Парехо, Капу, Мойсес Гомес (Педраса, 64) – Жерар Морено, Бакка (Чуквуезе, 64).

Вилучення: Капу (80) («Вільярреал»).

Фото - villarrealcf.es

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер