У стані суперника. «Вільярреал» поступився «Атлетико» та продовжив серію без перемог

У стані суперника. «Вільярреал» поступився «Атлетико» та продовжив серію без перемог

У 25-му турі підопічні Унаї Емері, який через дискваліфікацію не міг керувати діями команди, приймали на своєму полі лідера чемпіонату – мадридський «Атлетико».

«Жовта субмарина» ні в чому не поступалася супернику, у деяких компонентах – зокрема, ударах по воротах та кутових – значно переважала мадридців, але все ж поступилася. У першому таймі після подачі з кутового голкіпер упорався з ударом Савича головою, однак м’яч від Альфонсо Педраси все ж залетів до сітки, а після перерви Жоау Феліш ударом із лінії штрафного майданчика вдруге змусив капітулювати воротаря «Вільярреала», встановивши остаточний рахунок у матчі – 0:2.

«Вільярреал» провів матч у такому складі: Асенхо, Фойт, Торрес, Альбиоль, Педраса (Еступіньян, 61), Тригерос (Баена, 71), Капу (Хайме Коста, 71), Парехо, Чуквезе, Морено, Гомес (Бакка, 60).

Відзначимо, що «Жовта субмарина» продовжила свою серію без перемог у чемпіонаті Іспанії вже до семи матчів (5 нічиїх та 2 поразки). Востаннє підопічні Унаї Емері перемагали у Прімері 8 січня, коли здолали на виїзді «Сельту» (1:0).

Наразі «Вільярреал», маючи 37 очок після 25 матчів, посідає в турнірній таблиці сьоме місце, відстаючи від зони єврокубків лише на два бали.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер