Учасники «Кубка Баннікова-2012» відвідали стадіон Динамо ім. В.В. Лобановського з екскурсією

Учасники «Кубка Баннікова-2012» відвідали стадіон Динамо ім. В.В. Лобановського з екскурсією

Традиційно ознайомлення з частинкою історії великого клубу розпочалося з колонади - головного входу на стадіон. Потім екскурсанти ознайомилися з пам'ятками Валерію Васильовичу Лобановському та загиблим футболістам, де вони дізналися історію подій легендарного матчу смерті.

Звичайно, найбільший інтерес у молодих гравців викликала роздягальня футболістів. Динамівці з Москви, Мінська та Тбілісі змогли на собі відчути енергетику цього місця, посидівши у кріслах своїх київських одноклубників.

Пройшовши біля кромки футбольного поля і ознайомившись із ним, екскурсанти пішли до приміщення Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ), де побачили величезну колекцію шаликів та інших атрибутів уболівальників.

Потрібно зазначити, що під час годинної екскурсії учасники «Кубка Баннікова-2012» отримали масу нових вражень та емоцій, за що подякували екскурсоводам. Зі свого боку співробітники Фан-клубу, які проводили екскурсію, побажали командам показати хороший футбол і в чесній боротьбі визначити найсильнішого.

Нагадаємо, що турнір із футболу «Кубок Баннікова-2012» проходить у Києві з 24-го по 25-е жовтня 2012 року. У турнірі беруть участь чотири команди «Динамо» - з Києва, Москви, Мінська та Тбілісі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер