Вдале рішення Петровича

Вдале рішення Петровича

У п’ятницю та суботу національні збірні європейських країн провели відбіркові матчі у рамках кваліфікації Євро-2012. У двох із них взяли участь гравці «Динамо», які представляють балканські країни.

Сербія – Північна Ірландія – 2:1

До непростої турнірної ситуації потрапила збірна Сербії. Перебуваючи після чотирьох турів на передостанній позиції, команда тренера Владимира Петровича тепер має лише перемагати. У грі з Північною Ірландією хай і не без зусиль, зробити це вдалося. Під завершення першого тайму британці зусиллями МакАулі відкрили рахунок. У перерві Петрович прийняв вірне рішення, випустивши на поле динамівця Мілоша Нінковича. Гра змінилася, слідством чого стали два забитих м’ячі, що принесли підсумкову перемогу сербам. В обох випадках результативні передачі голеадорам – Пантеличу та Тошичу – віддавав Нінкович. Після завершення зустрічі головний тренер балканців дав коментар: «У першому таймі ми грали погано й були нез’ясовно боязкими. У другій половині з виходом Нінковича та Йовановича стали діяти краще, здобувши перемогу. Тепер наші думки пов’язані з поєдинком проти Естонії».

Ірландія – Македонія – 2:1


На два м’ячі господарів у дебюті зустрічі македонці спромоглися відповісти лише одним. Горан Попов вийшов у стартовому складі своєї збірної, відігравши до фінального свистка. У пасиві динамівця – жовта картка за порушення правил на Дем’єні Даффі.

Грузія – Хорватія – 1:0

Сенсація у Тбілісі! Збірна Грузії виявилася міцним горішком, розколоти який «картатим» так і не вдалося. Можливо, через рішення тренера Славена Білича залишити на лаві запасних основного гравця збірної – Огнєна Вукоєвича. Грузини спромоглися на 90-й хвилині забити єдиного м’яча, який виявився вирішальним. Зазначимо, що у складі збірної Грузії в матчі взяли участь екс-гравці «Динамо» Каха Каладзе, Александр Амісулашвілі, Отар Марцваладзе, в запасі залишився Каха Аладашвілі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер