Удалий старт «Динамо-3»

Удалий старт «Динамо-3»

Стартував сезон 2007/2008 у другій лізі. В 1 турі «Динамо-3», яке традиційно виступає в групі «А», приймало рівненський «Верес».


«Динамо-3» – «Верес» – 2:1

«Динамо-3»: Кичак, Новак, Родина, Немчанінов, Погребняк, Чаус, Приходько (Богданов, 70), Сахневич (С. Шевчук, 55), Воронченко (Стеценко, 85), Шевель, Степанишин.

Голи: Степанишин (39), Новак (51, з пенальті) – Ткачук (86, з пенальті).

Жовті картки: Сахневич (12), Погребняк (34), Шевель (49), Степанишин (90+1) – Ткачук (16), В. Шевчук (82).

Упродовж майже всього матчу динамівці володіли перевагою. У першому таймі свою перевагу вдалось утілити в гол на 39-ій хвилині. У результаті швидкої контратаки Приходько віддав відмінний пас між центральними захисниками, і Степанидин реалізував вихід один на один.


На початку другого тайму підопічним Віктора Кондратова вдалось подвоїти рахунок – ударом із 11-метрової точки відзначився Новак. У подальшому динамівці неодноразово могли збільшити свою перевагу – в одній із атак Шевель та Степанидин двічі били по воротах із забійних позицій, але воротар був на висоті.

Наприкінці матчу юні гравці дещо «підсіли» та пропустили один гол. На 86-й хвилині Родіна у своєму штрафному майданчику збив суперника, і Ткачук із пенальті забив гол престижу. До кінця матчу залишалось кілька хвилин, і «Верес» цілком міг забити другий м’яч – але тут уже на висоті була захисна лінія «Динамо».


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер