Уїк-енд для суперників «Динамо» в ЛЧ: «Ференцварош» перемагає, «Ювентус» та «Барселона» втрачають очки

Уїк-енд для суперників «Динамо» в ЛЧ: «Ференцварош» перемагає, «Ювентус» та «Барселона» втрачають очки

У суботу, 24 жовтня, «Ференцварош» провів домашній поєдинок проти «Уйпешта», у якому здобув перемогу (2:0). На 39-й хвилині Нгуєн відкрив рахунок у матчі, а в середині другої половини зустрічі, на 61-й хвилині, Сомаліу подвоїв перевагу господарів поля.

Узяли участь у матчі й українці, які виступають за «Ференцварош». Олександр Зубков вийшов у стартовому складі і був замінений на 64-й хвилині, а Ігор Харатін з'явився на полі на 80-й хвилині.

Завдяки цій перемозі «Ференцварош» продовжує утримувати лідерство в чемпіонаті після шести зіграних матчів. На рахунку підопічних Сергія Реброва 5 перемоги і 1 нічия.

Чемпіонат Угорщини. «Ференцварош» - «Уйпешт» - 2:0

Голи: Нгуєн (39), Сомаліу (61)

Склад «Ференцвароша»: Дібус - Ловренчіч, Блажіч, Двалі (Фрімпонг, 57), Хейстер - Сомаліу (Сігер, 80), Лайдуні - Нгуєн (Ісаел да Сілва Барбоса, 65), Зубков (Шкварка, 65), Мак (Харатін, 80) - Болі.

Вилучення: Фрімпонг (90 + 3)

Також у суботу свій черговий матч у рамках національного чемпіонату зіграла «Барселона», поступившись на своєму полі мадридському «Реалу» (1:3).

Рахунок на 8-й хвилині поєдинку відкрив Вальверде, але вже через три хвилини господарі зрівняли - забитим м'ячем відзначився Ансуї Фаті. У другому таймі «вершкові» довели рахунок до переможного, завдяки голам Серхіо Рамоса і Луки Модріча.

Після п'яти зіграних матчів у чемпіонаті «Барселона» займає 12-е місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера «Реала» на шість очок. Однак у каталонців є один матч у запасі по відношенню до мадридців, і два - по відношенню до інших суперників.

Ла Ліга. «Барселона» - «Реал» - 1:3

Голи: Фаті (8) - Вальверде (5), Рамос (63, з пен.), Модріч (90)

Склад «Барселони»: Нето - Дест, Піке, Ленгле, Альба (Брейтуейт, 87) - Бускетс (Дембеле, 82), де Йонг, Коутіньйо, Педрі (Трінкал, 82) - Фаті (Грізманн, 82), Мессі.

Також не зовсім гладко йдуть справи у «Ювентуса», який зіграв поєдинок у рамках чемпіонату Італії в неділю, 25 жовтня. Підопічні Пірло втратили очки в матчі з «Вероною», зігравши внічию (1:1).

Ця нічия стала вже третьою для «Старої Синьйори» в нинішньому сезоні. На перерву команди пішли з нулями на табло, забиті голи вболівальники побачили лише в другому таймі. Туринці виявилася в ролі наздоганяючих, коли Фавіллі забив гол на 60-й хвилині. Відповідь «Ювентуса» недовго змусила на себе чекати - на 77-й хвилині поєдинку Кулусевскі зрівняв рахунок.

«Ювентус» має у своєму активі 9 очок і посідає п'яте місце турнірної таблиці Серії А. Лідируючу позицію займає «Мілан» із 12 очками, маючи одну гру в запасі.

Серія А. «Ювентус» - «Верона» - 1:1

Голи: Кулусевскі (77) - Фавіллі (60)

Склад «Ювентуса»: Щенсни - Деміраль, Бонуччі (Фработта 75), Данило - Федеріко Бернардескі (Кулусевскі 61), Рабьо, Артур, Куадрадо, Ремзі (Вріоні 90) - Мората, Дібала.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер