Уїк-енд для суперників «Динамо» в ЛЧ: перемоги «Ювентуса» і «Ференцвароша», поразка «Барселони»

Уїк-енд для суперників «Динамо» в ЛЧ: перемоги «Ювентуса» і «Ференцвароша», поразка «Барселони»

Найближчого вівторка, 24 листопада, наша команда проведе домашній поєдинок 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти "Барселони". Каталонці свій матч Ла Ліги зіграли вчора, відвідавши стадіон "Атлетіко" (Мадрид) "Ванда Метрополітан".

Центральний матч 10-го туру Ла Ліги завершився на користь "Атлетіко" - 1:0. Мадридській команді вдалося повести в рахунку в першому таймі внаслідок помилки тер Штегена. Воротар "Барселони" вийшов із воріт на перехоплення м'яча, а Феррейра Карраско випередив його і відправив сферу у порожні ворота.

На 64-й хвилині трапився неприємний епізод для захисника каталонців Жерара Піке. Жорді Альба пішов у стик проти Анхеля Корреа, а той у падінні зачепив Піке. Також травмувався Роберто. "Барселона" повідомила, що у Піке травма коліна, а Роберто отримав пошкодження правого стегна.

Після восьми зустрічей чемпіонату підопічні Рональда Кумана набрали 11 очок і розташувалися на 10 місці в турнірній таблиці.

Ла Ліга. 10-й тур. "Атлетіко" - "Барселона" - 1:0 (1:0)

Гол: Карраско (45+3)

Склад "Барселони": тер Штеген, Роберто, Піке (Дест, 62), Ленгле, Альба, П'янич (Брейтуейт, 83), де Йонг, Дембеле, Мессі, Педрі (Коутіньйо, 57), Грізманн (Трінкал, 83)

Також у суботу провів свій матч внутрішньої першості "Ференцварош". Гостьова зустріч із "Гонведом" завершилася для підопічних Сергія Реброва перемогою з рахунком 1:0. Фраді зберігає за собою лідерство в національному чемпіонаті - у дев'яти матчах "Ференцварош" набрав 23 очки, випереджаючи "Кішварду", що йде другою, на чотири очки.

Перемогу підопічним Сергія Реброва приніс Марсель Хайстер - німець забив єдиний м'яч на 27-й хвилині зустрічі.

Чемпіонат Угорщини. 11-й тур. "Гонвед" - "Ференцварош" - 0:1 (0:1)

Гол: Хайстер (27)

Склад "Ференцвароша": Дібус, Ловренчич, Ковачевич, Ісаел да Сілва Барбоса (Батурина, 87), Хайстер, Сомаліу, Нгуєн (Шкварка, 74), Харатін (Вечей, 64), Узуні, Блажіч (Двалі, 87), Болі (Мак, 74 ).

Благополучно склалися справи у внутрішньому чемпіонаті й у "Ювентуса". Туринці вчора провели черговий матч у рамках Серії А, упевнено обігравши на своєму полі "Кальярі" з рахунком 2:0.

Результат зустрічі вирішив дубль Кріштіану Роналду в першому таймі на 38-й і 42-й хвилинах поєдинку. Тож "Ювентус" продовжив свою безпрограшну серію в чемпіонаті - на рахунку "б'янконері" 4 перемоги (одна - технічна) і 4 нічиї в перших 8-ми іграх під керівництвом Андреа Пірло.

Після зіграних матчів "Ювентус" посідає друге місце в турнірній таблиці Серії А, відстаючи від "Мілана" на одне очко, але провівши при цьому на один поєдинок більше. Слідом за туринцями розташувалося "Сассуоло" з 15 очками в активі.

Серія А. 8-й тур. "Ювентус" - "Кальярі" - 2:0 (2:0)

Голи: Роналду (38, 42)

Склад "Ювентуса": Буффон, Куадрадо, Демірал, де Лігт, Данило (Сандро, 86), Кулусевскі (К'єза, 85), Артур (Бентанкур, 85), Рабьо (Маккенна, 69), Федеріко Бернардескі, Мората (Дібала, 69) , Роналду.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер