Уїк-енд для суперників «Динамо» в ЛЧ: нічиї «Барселони» та «Ференцвароша», перемога «Ювентуса»

Уїк-енд для суперників «Динамо» в ЛЧ: нічиї «Барселони» та «Ференцвароша», перемога «Ювентуса»

Найближчої середи, 4 листопада, наша команда проведе виїзний поєдинок 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти “Барселони”. Каталонці свій матч Ла Ліги зіграли вчора, завітавши на стадіон “Алавеса”. Наразі команди сусідствують у турнірній таблиці, перебуваючи поза першою десяткою. Після шести зустрічей Ла Ліги підопічні Рональда Кумана набрали 8 очок і продовжили свою безвиграшну серію до чотирьох поєдинків (дві поразки та дві нічиїх).

“Алавесу” вдалося повести в рахунку у першому таймі внаслідок непорозуміння між Піке та Нето. Ріоха відібрав м’яч у голкіпера “синьо-гранатових” і відправив у порожні ворота. 

Не допомогло “Барселоні” і вилучення Жоти на 62-й хвилині. Провівши половину другого тайму в більшості, каталонці створили безліч моментів біля воріт суперників, однак спромоглися лише на один гол - відзначився Грізманн, якого на побачення з воротарем “Алавеса” Пачеко вивів рикошет від захисника.

Ла Ліга. 8-й тур. “Алавес” - “Барселона” - 1:1 (1:0)

Голи: Ріоха (31) - Грізманн (63)

Склад “Барселони”: Нето - Роберто, Піке, Ленгле (Педрі, 46), Алаба (Дест, 69) - Де Йонг, Бускетс (П’янич, 46) - Дембеле (Трінкао, 46), Мессі, Фаті (Брайтвейт, 78) - Грізманн.

Також у суботу провів свій матч внутрішньої першості “Ференцварош”. Гостьова зустріч із “Фехерваром” теж завершилася для підопічних Сергія Реброва з рахунком 1:1 - команда з Будапешта вдруге зіграла внічию у семи матчах угорської вищої ліги.

Щоправда, на відміну від “Барселони”, “Ференцварош” першим вийшов уперед: під завісу першого тайму відзначився Сомалія. Однак після перерви господарям вдалося відігратися - Ніколич забив із пенальті.

Окремо відзначимо, що у цьому поєдинку взяли участь троє українців: Ігор Харатін з’явився у стартовому складі “Ференцвароша” та був замінений під завісу матчу, Олександр Зубков вийшов на поле у другому таймі, а у складі суперників “зелених орлів” 67 хвилин відіграв Іван Петряк.

Втрата очок не завадила “Фраді” зберегти лідерську позицію. У турнірній таблиці чемпіонату Угорщини “Ференцварош” йде на першому місці, випереджаючи “Фехервар” на одне очко та маючи гру в запасі.

Чемпіонат Угорщини. 9-й тур. “Фехервар” - “Ференцварош” - 1:1 (0:1)

Голи: Ніколич (55, пен.) - Сомалія (43)

Склад “Ференцвароша”: Дібус - Ботка, Ковачевич, Двалі, Гейстер - Лайдуні, Харатін (Вечей, 88), Сомалія (Сігер, 46) - Ісаел (Батуріна, 68), Шкварка (Зубков, 73), Болі (Нгуен, 68).

Єдиною командою серед єврокубкових суперників київського “Динамо”, яка цими вихідними здобула перемогу, став “Ювентус”. Хоч перший тайм зустрічі зі “Спецією”, яку туринці проводили в гостях, також закінчився з рахунком 1:1. Мората на 14-й хвилині вивів “Стару синьору” уперед, відзначившись в результаті контратаки, а через 10 хвилин забив вдруге, однак це взяття воріт було скасоване після перегляду VAR через офсайд. Зрівняв рахунок Побега, який влучно пробив у дальній кут воріт Буффона.

А у другому таймі “Ювентус” забив три м’ячі, причому два з них - на рахунку Кріштіану Роналду, який повернувся на поле після перенесеного коронавірусу. Через три хвилини після виходу на заміну португалець реалізував вихід віч-на-віч, а пізніше оформив дубль, реалізувавши пенальті. Ще один гол туринців забив Рабйо, скориставшись закиданням від К’єзи. 

Після 6-ти турів італійської першості підопічні Андреа Пірло набрали 12 очок, вигравши два поєдинки, отримавши технічну перемогу над “Наполі” та тричі зігравши внічию. 

Серія А. 6-й тур. “Спеція” - “Ювентус” - 1:4 (1:1)

Голи: Побега (32) - Мората (14), Роналду (59, 76, пен.), Рабьо (67)

Склад “Ювентуса”: Буффон - Куадрадо, Бонуччі (Фработта, 77), Демірал, Даніло - Бентанкур (Рабйо, 62), Артур - К’єза, Дібала (Роналду, 56), Маккенні (Ремзі, 62) - Мората (Кулусевські, 78).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер