Уїк-енд для суперників «Динамо» в ЛЧ: перемога «Ференцвароша», нічия «Ювентуса», поразка «Барселони»

Уїк-енд для суперників «Динамо» в ЛЧ: перемога «Ференцвароша», нічия «Ювентуса», поразка «Барселони»

Уже у вівторок «Динамо» проведе стартовий матч у груповому раунді Ліги чемпіонів, а в суботу «біло-сині» перемогли у Львові «Рух». Матчі своїх національних першостей провели і суперники «Динамо» по групі Ліги чемпіонів.

Першим, ще в п'ятницю, зіграв «Ференцварош». Команда Сергія Реброва провела гостьовий поєдинок проти «Кішварди». Перемога чинним чемпіонам Угорщини далася непросто: Ізаел відкрив рахунок аж на 67-й хвилині. А за хвилину до закінчення основного часу українець Карасюк забив гол у свої ворота. До слова, у цій грі за «Кішварду» зіграли відразу троє українців, і двоє – за «Ференцварош».

Завдяки цій перемозі «Ференцварош» продовжує утримувати лідерство в чемпіонаті після п'яти зіграних матчів. На рахунку команди Сергія Реброва 4 перемоги і 1 нічия.

Чемпіонат Угорщини. «Кішварда» - «Ференцварош» - 0:2

Голи: Ізаел (67), Карасюк (автогол, 89)

Склад «Ференцвароша»: Дібус, Ловренчіч, Фрімпонг, Ковачевич, Гейстер (Цівіч, 65), Харатін (Вечеі, 75), Лайдуні, Нгуєн (Мак, 75), Ізаел (Зубков, 83), Шкварка, Болі (Батурина, 66 )

У суботу ввечері провели свої матчі «Барселона» та «Ювентус». Туринці зіграли на виїзді з «Кротоне». Уже на 12-й хвилині команда Андреа Пірло виявилася в ролі наздоганяючих, коли Нванкво реалізував пенальті, призначений за фол Бонуччі. «Стара синьйора» дуже швидко відігралася – на 21-й хвилині рахунок зрівняв Мората. Однак на початку другого тайму завдання для гостей ускладнилося, коли К'єза залишив своїх партнерів у меншості, отримавши червону картку. На 76-й хвилині Мората знову відзначився у воротах «Кротоне», однак цей гол відмінили через офсайд.

Через осічку з «Кротоне», для якого зароблене очко стало першим у сезоні, «Ювентус» розташувався лише на четвертому місці в турнірній таблиці. «Мілан», який переміг у дербі «Інтер» завдяки дублю Златана Ібрагімовича, після чотирьох стартових турів відірвався від «Ювентуса» на чотири очки.

Серія А. «Кротоне» - «Ювентус» - 1:1

Голи: Нванкво (12, з пенальті) - Мората (21)

Склад «Ювентуса»: Буффон - Данило, Бонуччі, Деміраль - К'єза, Бентанкур, Артур (Рабьо, 70), Фработта - Кулусевскі (Бернардескі, 69), Портанова (Куадрадо, 56) - Мората

Вилучення: К'єза (60)

Ще гіршими були справи на вихідних у «Барселони». Команда Рональда Кумана не скористалася осічкою «Реала», який програв у той же вечір, тільки трохи раніше, на своєму полі «Кадісу». Каталонці також поступилися, і також з рахунком 0:1, тільки на виїзді, у Хетафе. Єдиний гол на початку другого тайму з пенальті забив Хайме Мата.

«Хетафе» і «Кадіс» тепер мають рівну кількість очок із «Реалом», який поки утримує першу сходинку в Ла Лізі. У «Барселони» на три очки менше і лише дев'яте місце – після стартових турів щільність у турнірній таблиці дуже висока.

Ла Ліга. «Хетафе» - «Барселона» - 1:0

Гол: Мата (56, з пенальті)

Склад «Барселони»: Нето - Роберто (Пуч, 87), Піке, Ленгле, Дест - Бускетс, де Йонг (Брейтуейт, 80) - Педрі (Коутіньйо, 62), Дембеле (Фаті, 62), Грізманн (Трінкан, 80), Мессі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер