Україна – бронзовий призер Меморіалу Баннікова

Україна – бронзовий призер Меморіалу Баннікова

Збірна України, складена з гравців не старших за 1993 рік народження, завершила виступ на VIII Меморіалі Віктора Баннікова, який проходив на полях Києва та Київської області.

У матчі 3-го туру, зігравши із збірною Сербії внічию 2:2, українці пропустили свого опонента на перше місце, а самі задовольнилися лише другою сходинкою в групі «А».

Україна (U-16) − Сербія (U-16) − 2:2

Україна: Бонь, Глушицький, Братков, Балан, Покладок (Хамід, 41), Полюлях, Цибульник, Сухомлинов (Губанов, 70), Багдасаров (Пришнівський, 78), Чурко (Юрченко, 72), Луканюк (Яковенко, 64).
Голи: Луканюк (15), Полюлях (43, з пенальті) – Симунович (18), Насташич (80+2).
Вилучений: Балан (79, друге попередження).

Поєдинок за третє місце між збірними України та Польщі вийшов достатньо нервовим. Гості відкрили рахунок на початку другого тайму, але «жовто-сині» билися до останнього і на завершальних секундах змогли зрівняти рахунок – відзначився нападник донецького «Шахтаря» Луканюк. У серії післяматчевих пенальті точнішими виявилися українці – вирішальний удар на рахунку Антона Браткова, єдиного представника «Динамо» у складі нашої збірної.

Україна (U-16) − Польща (U-16) − 1:1

Україна: Махарадзе, Губанов, Глушицький, Братков, Сухомлинов (Чурко, 56), Пришнівський (Покладок, 41), Цибульник, Полюлях (Шевцов, 41), Хамід (Багдасаров, 41), Юрченко, Яковенко.
Голи: Луканюк (80) – Зітарські (47).
Серія пенальті − 4:3

Переможцем же турніру стала збірна Сербії, яка у фіналі обіграла ровесників з Туреччини з рахунком 2:0.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер