Україна двічі обіграла Грузію. Динамівці серед найкращих

Україна двічі обіграла Грузію. Динамівці серед найкращих

Відбулись чергові матчі відбірного турніру Кубку світу-2006 та чемпіонату Європи-2006 (U-21). Українські збірні грали з грузинами та двічі перемогли своїх опонентів.

Національна команда України під керівництвом легендарного футболіста “Динамо” Олега Блохіна у Львові обіграла збірну Грузії 2:0.

Перший м’яч після подачі кутового забив Бєлік, а наприкінці матчі комбінацію за участю Несмачного (навіс в лівого флангу) та Гусєва (поборовся у штрафній та зробив гольову передачу) точним ударом замкнув Андрій Шевченко.

Усі гравці “Динамо”, які вийшли у стартовому складі, провели на полі обидва тайми.

Олександр Шовковський зіграв дуже надійно. Голкіпер “жовто-синіх” парирував кілька небезпечних ударів, впевнено діяв на виходах.

Сергій Федоров на позиції стоппера зіграв кілька перспективних атак суперника, інколи підключався до атак (при виконанні стандартних положень).

Андрій Несмачний виграв більшість дуелей на своєму фланзі, взяв участь у другому голі нашої команди.

Андрій Гусин виконав великий обсяг “чорнової” роботи.

Олег Гусєв був серед найактивніших у атакуючих діях команди. На його рахунку гольова передача.

* * *
Днем раніше українська “молодіжка” рознесла грузинських однолітків (6:0). Молоді динамівці були на перших ролях в ансамблі Олексія Михайличенко/

За системою “гол+пас” відзначились Дмитро Воробей (1+2), Олександр Алієв (1+1), Артем Милевський (0+1, заробив пенальті).

Окрім них у складі “жовто-синіх” грали Григорій Ярмаш (58 хвилин), Олександр Яценко (90) та Олександр Романчук (90).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер