Україна-Італія: новий етап важливої співпраці

Україна-Італія: новий етап важливої співпраці

В італійському місті Генуя відбулась прес-конференція, присвячена початку співпраці між Асоціацією футболу інвалідів України і Параолімпійським комітетом Італії. Допомогу у становленні нових ділових контактів була надано відомими футбольними клубами України та Італії – «Динамо» (Київ) і «Сампдорія» (Генуя). Зазначимо, що між двома клубами, за сприяння генерального консульства України в Мілані, минулого року було налагоджено партнерське співробітництво.

Участь у прес-конференції взяли Президент параолімпійського комітету Італії Лука Панкаллі, віце-президент Асоціації футболу інвалідів України Юрій Казимиров, президент «Сампдорії» Ріккардо Гарроне, представник «Динамо» Андрій Біба, генеральний консул України в Мілані Володимир Яценківський та інші офіційні особи.

Присутні були проінформовані, що, згідно домовленостям, напрямами співпраці між Асоціацією футболу інвалідів України та Параолімпійським комітетом Італії повинно стати проведення дружніх матчів між футбольними командами інвалідів обох країн, сумісна організація оздоровчих та культурних програм під час проведення змагань, освітніх програм та семінарів, обмін досвідом у професійній психологічній підтримці, реалізація соціальних програм.

Головною метою співробітництва сторонами визначено створення рівних можливостей для людей з особливими потребами завдяки налагодженню спортивних і, зокрема, футбольних контактів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер